Parfums CaféHomme de Café Eau de Toilette pentru bărbați

Parfums Café Homme de Café Eau de Toilette pentru bărbați
Parfums Café Homme de Café Eau de Toilette pentru bărbați
100 ml

Cod: CFE0087 | Acest produs este momentan indisponibil

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

Descriere Parfums Café Homme de Café
Compoziție

Apa de toaletă pentru bărbați Parfums Café Homme de Café vă ajută să vă redescoperiți masculinitatea, forța și curajul, ascunse în dvs. Parfumul debordează de virilitate și vă subliniază perfect caracterul, la fiecare pas.

  • parfum picant
  • apreciat de orice gentleman modern
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Compozitie
lemn exptic, mosc, cihlimbar
Grupe de parfumuri
picante

Despre brand Parfums Café

Parfumurile brandului Parfums Café sunt excepționale, mai ales datorită atingerii lor calde, orientale, care oferă clipe de relaxare, confort și bună dispoziție. Această aromă foarte atractivă și impresionantă face o deosebită impresie asupra tuturor celor care o întâlnesc.

În afară de aromele inedite, parfumurile Parfums Café, atrag atenția din prima clipă prin flacoanele cu forme interesante, inspirate din liniile boabelor de cafea.

Brandul Parfums Café a fost fondat în 1978 și, de atunci, a creat o colecție unică de arome orientale, cu susținători entuziaști în întreaga lume. Aromele Parfums Café sunt întruchiparea perfectă a unui maxim de creativitate și originalitate, cu un spirit jucăuș.

Parfumurile Parfums Café sunt ideale pentru clienții eleganți, care caută calitate și arome distinctive, cu elemente din Orient.

Rating Parfums Café Homme de Café