Parfums CaféCafé Intenso Eau de Toilette pentru femei

1×
Parfums Café Café Intenso Eau de Toilette pentru femei
Parfums Café Café Intenso Eau de Toilette pentru femei
100 ml

Cod: CFE0088 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Parfums Café Café Intenso
Compoziție

Oferiți-vă parfumul datorită căruia veți fi remarcată în orice societate. Apa de toaletă pentru femei Parfums Café Café Intenso este întruchiparea luxului și a exclusivității, iar ingenioasa sa compoziție îi încântă chiar și pe cei mai pretențioși.

  • parfum oriental
  • parfum floral
  • subliniază senzualitatea fiecărei femei
  • parfum cald, ideal pentru vreme rece
  • parfum deosebit, pentru ocazii speciale

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina, bambus, portocala, mar
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lacramioare, lotus, crin
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cafea, lemn de santal, vanilie, mosc
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Parfums Café

Parfumurile brandului Parfums Café sunt excepționale, mai ales datorită atingerii lor calde, orientale, care oferă clipe de relaxare, confort și bună dispoziție. Această aromă foarte atractivă și impresionantă face o deosebită impresie asupra tuturor celor care o întâlnesc.

În afară de aromele inedite, parfumurile Parfums Café, atrag atenția din prima clipă prin flacoanele cu forme interesante, inspirate din liniile boabelor de cafea.

Brandul Parfums Café a fost fondat în 1978 și, de atunci, a creat o colecție unică de arome orientale, cu susținători entuziaști în întreaga lume. Aromele Parfums Café sunt întruchiparea perfectă a unui maxim de creativitate și originalitate, cu un spirit jucăuș.

Parfumurile Parfums Café sunt ideale pentru clienții eleganți, care caută calitate și arome distinctive, cu elemente din Orient.

Rating Parfums Café Café Intenso1