Paddywax Apothecary Orange Zest & Bergamotaroma difuzor cu rezervã

Paddywax Apothecary Orange Zest & Bergamot aroma difuzor cu rezervã
Paddywax Apothecary Orange Zest & Bergamot aroma difuzor cu rezervã
Livrare gratuită
354 ml
335RON

Cod: PWX00474 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Coletăria
miercuri 03.06.2020

Descriere parfum Paddywax Apothecary Orange Zest & Bergamot
Compoziție

Difuzorul de aromă Paddywax Apothecary Orange Zest & Bergamot este un mod plăcut și stilat de a parfuma interiorul. Conținutul difuzorului de aromă se evaporă treptat în aer prin intermediul bețișoarelor și, astfel, creează în încăpere o atmosferă plăcută și confortabilă.

Caracteristici:

  • parfum proaspăt
  • parfum citric

Cum se utilizează:
Acest difuzor de aromă este furnizat împreună cu rezerva de parfum. Se deschide capacul difuzorului de aromă și se toarnă conținutul în recipient. Parfumul difuzează treptat în atmosferă, prin bețișoarele introduse. Cu cât se introduc mai multe bețișoare în recipient, cu atât mai parfumată va fi încăperea. Pentru un interior și mai parfumat, bețișoarele înmuiate în esență se pot întoarce din când în când. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care conținutul difuzorului intră în contact cu pielea, aceasta se spală imediat cu multă apă și săpun. În cazul contactului cu ochii, se vor clăti cu apă timp de câteva minute. Se vor urma instrucțiunile incluse.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
lacramioare, coajă de portocală
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
floare de portocal, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, bergamota
Caracterul parfumurilor pentru casă
citrice, fresh
Tipuri de difuzoare de aromă
metal

Rating Paddywax Apothecary Orange Zest & Bergamot