Paco Rabanne Ultraviolet Eau de Parfum pentru femei

60×
Paco Rabanne Ultraviolet Eau de Parfum pentru femei
Paco Rabanne Ultraviolet Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
80 ml
341RON

426,25RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: PAR0061 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 22.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Paco Rabanne Ultraviolet
Compoziție

Dați frâu liber emoțiilor, care, deși nu se văd, se simt cu intensitate. Emblematica apă de parfum pentru femei Paco Rabanne Ultraviolet vă farmecă iarăși și iarăși cu o combinație inedită de ardei chilli foarte picanți, de iasomie și de vanilie.

  • un parfum floral oriental
  • pentru femei moderne, care vor să fie deosebite
  • poate fi folosit zilnic sau la ocazii speciale

Compoziția parfumului
Cedați tentației tonurilor de ardei chilli picanți și de mure dulci, pe care le detectați încă din primele secunde. La scurt timp, li se adaugă acorduri vibrante de iasomie și de osmantus, experiența olfactivă culminând, la final, cu un duo cald, de vanilie de Madagascar și ambră.

Povestea parfumului
Parfumul Paco Rabanne Ultraviolet a fost lansat în anul 1999, având un succes răsunător și rămânând până astăzi, pentru multe femei, parfumul lor de semnătură. 

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
paprika, mure
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
osmanthus chinezesc, Jasmine (arab)
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
ambra, vanilie Madagascar
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Paco Rabanne

Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.

Paco Rabanne este pseudonimul de renume al creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. Modelele sale eclectice, din materiale netradiționale, au atras imediat atenția și au deschis brandului calea faimei mondiale.

Trei ani mai târziu, a avut loc lansarea primului parfum Paco Rabanne, urmat, de atunci, de zeci de alte parfumuri pentru femei și bărbați. Esențele originale, cu precădere florale, au fost completate, treptat, cu ingrediente lemnoase și picante, care au conferit parfumurilor vestitul lor farmec și sex-appeal. Acesta caracterizează, fără doar și poate, legendara creație Paco Rabanne 1 Million.

Rating Paco Rabanne Ultraviolet60