Paco Rabanne Olympéa Legendeau de parfum pentru femei

15×
Paco Rabanne Olympéa Legend eau de parfum pentru femei
Paco Rabanne Olympéa Legend eau de parfum pentru femei
Livrare gratuită
80 ml
361RON

Cod: PAR11645 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
La achiziționarea parfumurilor Paco Rabanne selectate, vă oferim cadou miniatura parfumului achiziționat plus livrare gratuită.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 26.11.2019
Ridicare personală
luni 25.11.2019
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Paco Rabanne Olympéa Legend
Compoziție

Redescoperiți-vă frumusețea și farmecul personal. Apa de parfum pentru femei Paco Rabanne Olympéa Legend combină noblețea prospețimii florale cu cea a tonurilor orientale.

  • un parfum floral oriental
  • pentru femeile care doresc să-și sublinieze stilul personal
  • creația parfumierului Loc Dong

Compoziția parfumului
Debutează cu o combinație neobișnuită, de caise, prune și sare de mare, care avansează treptat spre inima florală a compoziției, dominată de tonul pătrunzător al florilor de ghimbir. Baza caldă și gurmandă a parfumului Paco Rabanne Olympéa Legend combină acordurile de nisip și ambră cu dulceața vaniliei și a boabelor de tonka.

Compoziție

Note varf
pruna, sare de mare, caise
Note inima
floare de ghimbir, note florale
Note baza
cihlimbar, tonka, vanilie, nisip
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Paco Rabanne

Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.

Paco Rabanne este pseudonimul de renume al creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. Modelele sale eclectice, din materiale netradiționale, au atras imediat atenția și au deschis brandului calea faimei mondiale.

Trei ani mai târziu, a avut loc lansarea primului parfum Paco Rabanne, urmat, de atunci, de zeci de alte parfumuri pentru femei și bărbați. Esențele originale, cu precădere florale, au fost completate, treptat, cu ingrediente lemnoase și picante, care au conferit parfumurilor vestitul lor farmec și sex-appeal. Acesta caracterizează, fără doar și poate, legendara creație Paco Rabanne 1 Million.

Rating Paco Rabanne Olympéa Legend