Paco RabanneLady Million Fabulous Eau de Parfum pentru femei

2×
Paco Rabanne Lady Million Fabulous Eau de Parfum pentru femei
Paco Rabanne Lady Million Fabulous Eau de Parfum pentru femei
Nou
Promoție
Livrare gratuită
Economisiți
554RON

Economisiți 33%
80 ml
369RON

461,25RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: PAR12117 | În stoc
1
Vă trimitem un eșantion pentru testare. Dacă nu vi se potrivește, puteți returna varianta mare a produsului gratuit.Aflați mai multe detalii
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 21.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 20.10.2021

Descriere Paco Rabanne Lady Million Fabulous
Compoziție

Cea mai strălucitoare stea a serii veți fi chiar dvs. Apa de parfum pentru femei Paco Rabanne Lady Million Fabulous completează excelent ținuta dvs. uimitoare, care sclipește în ritmul muzicii. Arătați-vă extravaganța, feminitatea și carisma – indiferent dacă vă aflați pe ringul de dans sau oriunde altundeva.

  • un parfum floral oriental, cu tonuri luminoase și senzuale
  • formează o pereche cu parfumul pentru bărbați Paco Rabanne 1 Million Parfum
  • noutatea anului 2021

Compoziția parfumului
Debutează fermecător, cu ulei de mandarină înviorător, condimentat cu un strop de piper roz și completat de un acord de nisip fierbinte. La scurt timp, se manifestă din plin tonurile însorite: flori de iasomie, ylang ylang și tuberoză. Estomparea are loc sub semnul boabelor calde de tonka, al elegantului mușchi de stejar și al acordului de vanilie.

Povestea parfumului
Paco Rabanne Lady Million Fabulous vă atrage în atmosfera nopții pline de strălucire, de muzică și de dans. A fost creat pentru femei, pe care le invită să se bucure din plin de admirația celor din jur pe ringul de dans. În acel moment, ea radiază pe deplin bucuria pe care i-o oferă muzica.

Ambalajul este, de asemenea strălucitor, cu sclipiri negre pe flacon și pe cutie, care evocă perfect atmosfera de petrecere. Cu acest parfum, fiecare femeie se simte regina nopții. Simțiți-vă de milioane.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
ulei de mandarină, piper roz, nisip
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
tuberoza, iasomie, Ylang-Ylang
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, muschi, tonka
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Paco Rabanne

Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.

Paco Rabanne este pseudonimul de renume al creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. Modelele sale eclectice, din materiale netradiționale, au atras imediat atenția și au deschis brandului calea faimei mondiale.

Trei ani mai târziu, a avut loc lansarea primului parfum Paco Rabanne, urmat, de atunci, de zeci de alte parfumuri pentru femei și bărbați. Esențele originale, cu precădere florale, au fost completate, treptat, cu ingrediente lemnoase și picante, care au conferit parfumurilor vestitul lor farmec și sex-appeal. Acesta caracterizează, fără doar și poate, legendara creație Paco Rabanne 1 Million.

Rating Paco Rabanne Lady Million Fabulous2