Paco Rabanne Calandre Eau de Toilette pentru femei

2×
Paco Rabanne Calandre Eau de Toilette pentru femei
Paco Rabanne Calandre Eau de Toilette pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
362RON

362,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: PAR0024 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 16.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Paco Rabanne Calandre
Compoziție

Parfumul poate fi la fel de provocator și de atemporal ca și moda. Vă convinge de acest lucru apa de parfum pentru femei Paco Rabanne Calandre, care se distinge prin elemente excentrice și de avangardă. Învăluiți-vă simțurile în acorduri florale proaspete, rezonând cu tonurile feminității dvs. naturale.

  • un parfum floral
  • pentru femeile care iubesc eleganța clasică
  • un parfum universal, potrivit pentru orice ocazie

Compoziția parfumului
La debut, savurați tonurile înviorătoare de bergamotă, de frunze verzi și de aldehide. Apoi vă surprinde plăcut combinația florală de trandafiri, cu mușcată, lăcrămioare și zambile. La bază, delicata aromă florală lasă locul unei combinații lemnos-aromatice de santal, cu vetiver, cedru și ambră, care formează baza parfumului.

Povestea parfumului
Emblematicul parfum Paco Rabanne Calandre este apreciat de femei încă de la lansarea sa în anul 1969.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
aldehide, bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
zambila, lacramioare, geranium
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonuri lemnoase, lemn de santal, tonuri pulverulente
Grupe de parfumuri
florale, aldehidice

Despre brand Paco Rabanne

Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.

Paco Rabanne este pseudonimul de renume al creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. Modelele sale eclectice, din materiale netradiționale, au atras imediat atenția și au deschis brandului calea faimei mondiale.

Trei ani mai târziu, a avut loc lansarea primului parfum Paco Rabanne, urmat, de atunci, de zeci de alte parfumuri pentru femei și bărbați. Esențele originale, cu precădere florale, au fost completate, treptat, cu ingrediente lemnoase și picante, care au conferit parfumurilor vestitul lor farmec și sex-appeal. Acesta caracterizează, fără doar și poate, legendara creație Paco Rabanne 1 Million.

Rating Paco Rabanne Calandre2