Paco Rabanne 1 Million set cadou I. pentru bărbați

1×
Paco Rabanne 1 Million set cadou I. pentru bărbați
Paco Rabanne 1 Million set cadou I. pentru bărbați

Cod: PAR12014 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Toilette 100 ml + deodorant spray 150 ml

Un cadou pentru tine
Cumpărați parfumuri de minim 260 RON și primiți cadou un kit practic cu produse esențiale de frumusețe. Alegeți-vă varianta preferată în coșul de cumpărături.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere parfum Paco Rabanne 1 Million
Compoziție

Căutați cadoul ideal pentru partener, frate, sau, poate, pentru tatăl dvs.? Setul cu parfum bărbătesc Paco Rabanne 1 Million va bucura în mod sigur orice bărbat.

Caracteristici:

  • design de lux
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou
  • bucură orice bărbat

Setul conține:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • deodorant spray 150 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
picante, lemnoase
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Paco Rabanne

Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.

Paco Rabanne este pseudonimul de renume al creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. Modelele sale eclectice, din materiale netradiționale, au atras imediat atenția și au deschis brandului calea faimei mondiale.

Trei ani mai târziu, a avut loc lansarea primului parfum Paco Rabanne, urmat, de atunci, de zeci de alte parfumuri pentru femei și bărbați. Esențele originale, cu precădere florale, au fost completate, treptat, cu ingrediente lemnoase și picante, care au conferit parfumurilor vestitul lor farmec și sex-appeal. Acesta caracterizează, fără doar și poate, legendara creație Paco Rabanne 1 Million.

Rating Paco Rabanne 1 Million1