Paco Rabanne 1 Million Absolutely Gold

parfumuri pentru bărbați 100 ml

4×
Paco Rabanne 1 Million Absolutely Gold parfumuri pentru bărbați 100 ml
Paco Rabanne 1 Million Absolutely Gold parfumuri pentru bărbați 100 ml
Paco Rabanne 1 Million Absolutely Gold parfumuri pentru bărbați 100 ml
Paco Rabanne 1 Million Absolutely Gold parfumuri pentru bărbați 100 ml
100 ml

Cod: PAR0143 | Acest produs este momentan indisponibil
Paco Rabanne 1 Million Absolutely Gold
100 ml

Descriere parfum Paco Rabanne 1 Million Absolutely Gold

Parfumul bărbătesc Paco Rabanne 1 Million Absolutely Gold simbolizează perfect fantezia şi seducţia fără limite. Parfumul întruchipează bărbatul tânăr, modern şi dinamic, pentru care totul este uşor şi fără probleme. Parfumul Paco Rabanne 1 Million Absolutely Gold se găseşte într-un original flacon auriu, care accentuează exclusivitatea conţinutului.

Parfumul Paco Rabanne 1 Million Absolutely Gold este neobişnuit de senzual şi radiază puritate absolută. La început, vrăjeşte cu tonuri dulci şi scânteietoare de mandarine, care avansează treptat spre inima florală. Parfumul se întregeşte cu note de piele, evidenţiind bărbăţia şi forţa. Acest parfum bărbătesc de lux de la Paco Rabanne este deosebit de potrivit pentru a fi folosit seara, în societate.

Parfumul bărbătesc Paco Rabanne 1 Million Absolutely Gold combină toate atributele seducţiei, canalizând totul spre un joc senzual între bărbat şi femeie. Parfumul Paco Rabanne 1 Million Absolutely Gold evocă bogăţia, viaţa de lux şi posibilităţile nelimitate.

Compoziție

Note varf
mandarina
Note inima
note florale
Note baza
piele
Grupe de parfumuri
pieloase

Despre brand Paco Rabanne

Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.

Paco Rabanne este pseudonimul de renume al creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. Modelele sale eclectice, din materiale netradiționale, au atras imediat atenția și au deschis brandului calea faimei mondiale.

Trei ani mai târziu, a avut loc lansarea primului parfum Paco Rabanne, urmat, de atunci, de zeci de alte parfumuri pentru femei și bărbați. Esențele originale, cu precădere florale, au fost completate, treptat, cu ingrediente lemnoase și picante, care au conferit parfumurilor vestitul lor farmec și sex-appeal. Acesta caracterizează, fără doar și poate, legendara creație Paco Rabanne 1 Million.

Rating Paco Rabanne 1 Million Absolutely Gold

Adaugă o nouă recenzie

5.0
4 Evaluare
3
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală