Treci la conținutul principal
Oral B Satin Floss ata dentara
Oral B Satin Floss ata dentara

Brandul Oral B reprezintă confortul și îngrijirea excepționale, în domeniul igienei dentare. Produsele Oral B sunt cunoscute pentru calitatea de top, care garantează rezultate uimitoare în îngrijirea dinților și a întregii cavități bucale. Periuța de dinți sau ața dentară de calitate sunt cele mai bune ajutoare, în calea spre un zâmbet frumos şi sănătos.

Fondatorul brandului este dentistul californian Robert Huston, care, în anul 1950, a fost primul care a înlocuit clasicele fibre dure de nailon, folosite la periuțele de dinți încă din anul 1938, cu fibre fine și rotunjite. Noua periuță a devenit un fenomen global, iar brandul Oral B a ajuns lider de piață în domeniul său.

Astăzi, Oral B este sinonim cu excelența în îngrijirea dentară. Periuța de dinți electrică Oral B spală temeinic dinții, dar, în același timp, masează gingiile, ceea ce are un efect benefic asupra sănătății acestora. Dacă vrei dinți fără carii, gingii sănătoase și o senzație de adevărată puritate și prospețime, periuța de dinți Oral B este alegerea potrivită.

Oral BSatin Floss ata dentara

7×
Promoție
30RON
Economisiți 6%
aroma Menthol 25 m
28RON

Transport gratuit la comenzi de peste
120RON
Valabil pentru brandul Oral B

În stoc | 28,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: ORB1419
1
Packeta
începând de mâine luni 17.06.2024
Ridicare personală
începând de mâine luni 17.06.2024