Oral B Satin Floss

ata dentara

2×
Oral B Satin Floss ata dentara
25 m
16RON

Cod: ORB1419 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Un cadou pentru tine
Cumpărați acum produsele brandului Oral B cu 15% reducere. Folosiți codul promoțional teeth15ro. Oferta nu se aplică la produsele aflate la reducere sau lichidare de stoc. Bucurați-vă de o igienă dentară perfectă cu Oral B.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 21.05.2019
Ridicare personală
marți 21.05.2019
Oral B Satin Floss
25 m | 16RON

Descriere cosmetice Oral B Satin Floss

Ața dentară Oral B Satin Floss este un accesoriu important al îngrijirii interdentare. Combate bacteriile, acolo unde periuța de dinți nu ajunge.

Caracteristici:

  • îndepărtează resturile alimentare
  • alunecă cu ușurință printre dinți
  • împrospătează respirația

Cum se utilizează:
Se utilizează după periajul normal al dinților, pentru curățarea spatiilor interdentare sau după masă, pentru îndepărtarea resturilor alimentare blocate între dinți.

Despre brand Oral B

Brandul Oral B reprezintă confortul și îngrijirea excepționale, în domeniul igienei dentare. Produsele Oral B sunt cunoscute pentru calitatea de top, care garantează rezultate uimitoare în îngrijirea dinților și a întregii cavități bucale. Periuța de dinți sau ața dentară de calitate sunt cele mai bune ajutoare, în calea spre un zâmbet frumos şi sănătos.

Fondatorul brandului este dentistul californian Robert Huston, care, în anul 1950, a fost primul care a înlocuit clasicele fibre dure de nailon, folosite la periuțele de dinți încă din anul 1938, cu fibre fine și rotunjite. Noua periuță a devenit un fenomen global, iar brandul Oral B a ajuns lider de piață în domeniul său.

Astăzi, Oral B este sinonim cu excelența în îngrijirea dentară. Periuța de dinți electrică Oral B spală temeinic dinții, dar, în același timp, masează gingiile, ceea ce are un efect benefic asupra sănătății acestora. Dacă vrei dinți fără carii, gingii sănătoase și o senzație de adevărată puritate și prospețime, periuța de dinți Oral B este alegerea potrivită.