Oral B Pulsonic Slim One 1000 Silverperiuta de dinti cu ultrasunete

Oral B Pulsonic Slim One 1000 Silver periuta de dinti cu ultrasunete
Oral B Pulsonic Slim One 1000 Silver periuta de dinti cu ultrasunete
Livrare gratuită
282RON

Cod: ORB02967 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 07.07.2020
Ridicare personală
marți 07.07.2020

Descrierea produsului Oral B Pulsonic Slim One 1000 Silver
Caracteristici

Periuța de dinți sonică Oral B Pulsonic Slim One 1000 Silver funcționează pe principiul vibrațiilor sonice, care determină o mișcare delicată, dar eficientă.

Caracteristici:

  • ajută la întreținerea unor dinți mai albi, în mod natural
  • previne apariția tartrului și a cariilor dentare
  • cu timer încorporat

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile de utilizare incluse.

Caracteristici

Tipul de alimentare
incarcator cu suport

Despre brand Oral B

Brandul Oral B reprezintă confortul și îngrijirea excepționale, în domeniul igienei dentare. Produsele Oral B sunt cunoscute pentru calitatea de top, care garantează rezultate uimitoare în îngrijirea dinților și a întregii cavități bucale. Periuța de dinți sau ața dentară de calitate sunt cele mai bune ajutoare, în calea spre un zâmbet frumos şi sănătos.

Fondatorul brandului este dentistul californian Robert Huston, care, în anul 1950, a fost primul care a înlocuit clasicele fibre dure de nailon, folosite la periuțele de dinți încă din anul 1938, cu fibre fine și rotunjite. Noua periuță a devenit un fenomen global, iar brandul Oral B a ajuns lider de piață în domeniul său.

Astăzi, Oral B este sinonim cu excelența în îngrijirea dentară. Periuța de dinți electrică Oral B spală temeinic dinții, dar, în același timp, masează gingiile, ceea ce are un efect benefic asupra sănătății acestora. Dacă vrei dinți fără carii, gingii sănătoase și o senzație de adevărată puritate și prospețime, periuța de dinți Oral B este alegerea potrivită.

Rating Oral B Pulsonic Slim One 1000 Silver