Oral B Pro 790 D16.524.UHX

periuta de dinti electrica

4×
Oral B Pro 790 D16.524.UHX periuta de dinti electrica
Livrare gratuită
369RON

Economisiți 10%
periuta de dinti electrica
332RON

Cod: ORB1709 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Un cadou pentru tine
Cumpărați acum produsele brandului Oral B cu 15% reducere. Folosiți codul promoțional teeth15ro. Oferta nu se aplică la produsele aflate la reducere sau lichidare de stoc. Bucurați-vă de o igienă dentară perfectă cu Oral B.
Coletăria
marți 21.05.2019
Ridicare personală
miercuri 22.05.2019
Oral B Pro 790 D16.524.UHX
periuta de dinti electrica | 332RON

Descriere cosmetice Oral B Pro 790 D16.524.UHX

Periuța de dinți electrică oscilatoare Oral B Pro 790 D16.524.UHX facilitează lupta zilnică cu placa dentară și ajută la obținerea unui zâmbet strălucitor.

Caracteristici:

  • curăță dinții individual
  • previne inflamarea gingiilor
  • lustruiește smalțul dentar
  • îndepărtează placa dentobacteriană
  • indică perioada optimă de curățare
  • cu senzor de presiune

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile de utilizare incluse.

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI.

Caracteristici

Tipul de alimentare
incarcator cu suport

Despre brand Oral B

Brandul Oral B reprezintă confortul și îngrijirea excepționale, în domeniul igienei dentare. Produsele Oral B sunt cunoscute pentru calitatea de top, care garantează rezultate uimitoare în îngrijirea dinților și a întregii cavități bucale. Periuța de dinți sau ața dentară de calitate sunt cele mai bune ajutoare, în calea spre un zâmbet frumos şi sănătos.

Fondatorul brandului este dentistul californian Robert Huston, care, în anul 1950, a fost primul care a înlocuit clasicele fibre dure de nailon, folosite la periuțele de dinți încă din anul 1938, cu fibre fine și rotunjite. Noua periuță a devenit un fenomen global, iar brandul Oral B a ajuns lider de piață în domeniul său.

Astăzi, Oral B este sinonim cu excelența în îngrijirea dentară. Periuța de dinți electrică Oral B spală temeinic dinții, dar, în același timp, masează gingiile, ceea ce are un efect benefic asupra sănătății acestora. Dacă vrei dinți fără carii, gingii sănătoase și o senzație de adevărată puritate și prospețime, periuța de dinți Oral B este alegerea potrivită.