Oral B Precision Clean EB 20 capete de schimb pentru periuta de dinti 4 pc

1×
Oral B Precision Clean EB 20 capete de schimb pentru periuta de dinti 4 pc
Oral B Precision Clean EB 20 capete de schimb pentru periuta de dinti 4 pc
77RON

77,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: ORB1403 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 18.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 17.06.2021

Descriere Oral B Precision Clean EB 20

Capul de periuță Oral-B Precision Clean, îndepărtează cu până la 400% placa dentară. Capul rotund de perie este inspirat de instrumente profesionale dentare pentru o curățare individuală a dinților. Dentiștii vă recomandă să vă schimbați peria la fiecare 3 luni. Setul conține 4 capete de schimb pentru periuța de dinți.

Caracteristici

  • îndepărtează până la 400% placa dentară
  • perie cu cap rotund
  • curățare individuală a dinților
  • compatibile cu toată gama Oral – B

Aplicare
Se inserează capul de rezervă pe periuța compatibilă, până când se aude click-ul de fixare.

Despre brand Oral B

Brandul Oral B reprezintă confortul și îngrijirea excepționale, în domeniul igienei dentare. Produsele Oral B sunt cunoscute pentru calitatea de top, care garantează rezultate uimitoare în îngrijirea dinților și a întregii cavități bucale. Periuța de dinți sau ața dentară de calitate sunt cele mai bune ajutoare, în calea spre un zâmbet frumos şi sănătos.

Fondatorul brandului este dentistul californian Robert Huston, care, în anul 1950, a fost primul care a înlocuit clasicele fibre dure de nailon, folosite la periuțele de dinți încă din anul 1938, cu fibre fine și rotunjite. Noua periuță a devenit un fenomen global, iar brandul Oral B a ajuns lider de piață în domeniul său.

Astăzi, Oral B este sinonim cu excelența în îngrijirea dentară. Periuța de dinți electrică Oral B spală temeinic dinții, dar, în același timp, masează gingiile, ceea ce are un efect benefic asupra sănătății acestora. Dacă vrei dinți fără carii, gingii sănătoase și o senzație de adevărată puritate și prospețime, periuța de dinți Oral B este alegerea potrivită.

Rating Oral B Precision Clean EB 201