Treci la conținutul principal

Omorovicza Skincare Routine


Produsele de Skincare Omorovicza formează un sistem bine gândit și cuprinzător pentru îngrijirea zilnică a fiecărui tip de ten. Acestea curăță, hidratează, consolidează, îngrijesc și nu neglijează zona sensibilă a ochilor.

 

NOUA Cremă de zi emolientă Omorovicza stimulează producția de colagen și de elastină, restabilind fermitatea și elasticitatea naturală a tenului. Întinerește și lasă pielea cu fiecare zi mai hidratată și mai catifelată. Fortifică bariera naturală de protecție cutanată, hidratează intens și se absoarbe rapid. Datorită microalgelor, formează un scut inovator de 360° împotriva factorilor externi de stres și a influențelor nocive. Conține plancton marin care conferă fermitate și netezește eficient ridurile și liniile fine.

întregul text ascundeți textul

REȚETA DE SKINCARE PENTRU FIECARE DIMINEAȚĂ

1. Spuma răcoritoare de curățare facială curăță toate impuritățile și lasă pielea perfect curată.

2.  Tonicul facial hidratant pentru față și gât restabilește echilibrul cutanat și pregătește tenul pentru îngrijirea zilnică.
 
3. Crema de ochi revigorantă calmează și catifelează zona delicată a ochilor.

4. Serul de zi iluminator cu vitamina C combate eficient procesul de îmbătrânire a tenului și protejează împotriva factorilor externi agresivi.

5. Crema de zi emolientă reține hidratarea în interiorul pielii, conferă fermitate și elasticitate și întărește bariera naturală protectoare.

întregul text ascundeți textul