Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL

perie par tip paleta

Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL perie par tip paleta
perie par tip paleta
69RON

Cod: OLG01972 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 21.05.2019
Ridicare personală
marți 21.05.2019
Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL
perie par tip paleta | 69RON

Descriere cosmetice Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL

Peria pentru păr Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL este un ajutor indispensabil, atât pentru coafatul zilnic, cât și pentru coafurile complicate.

Caracteristici:

  • minimizează deteriorarea părului
  • cu mâner anti-alunecare
  • design original

Cum se utilizează:
Se alege dimensiunea periei, în funcție de lungimea și de densitatea părului.

Despre brand Olivia Garden

Compania belgiană Olivia Garden, fondată în 1967 de Jean și Micheline Rennette, se specializează în producția și vânzarea instrumentelor de coafură. În acest segment de piață a înregistrat un succes răsunător.

Perii, pieptenii, foarfecii și celelalte produse ale brandului Olivia Garden se remarcă prin designul atemporal, extrem de funcțional și ergonomic. Sunt destinate, în primul rând, utilizării în saloane profesionale de înfrumusețare, dar sunt apreciate și de consumatorii obișnuiți.

Olivia Garden a devenit, în timp, un nume sinonim cu inovația și cu calitatea fără compromisuri. De remarcat și că produsele sale sunt disponibile la prețuri foarte rezonabile. Dacă vă decideți să le încercați, sigur nu veți fi dezamăgită.

Brandul Olivia Garden îi atrage pe cei care doresc un păr perfect întreținut, care adoră să-și facă coafuri complicate sau care au un păr ce necesită o întreținere frecventă și dificilă.