Odori

Parfumuri Odori | Brandul Odori este o alta poveste despre parfumieri foarte talentati, ca Enza Galardiho de aceasta data, care vine in mod constant cu idei inovatoare.

 

Dupa succesul inregistrat cu colectia Bois, in 2006 Enza se angajeaza intr-un nou proiect numit Odori. Intreaga colectie de parfumuri este conceputa ca un tribut adus orasului italian Florenta. Enzo a incercat sa surprinda aromatic istoria orasului si esenta sa misterioasa. Parfumurile Odori au la baza retete de familie originale, dezvoltate inca de la inceputul secolului 20. Fiecare din cele 6 parfumuri Odore incapsuleaza povestea extraordinara a orasului Florenta, cat si a imprejurimilor sale. Privind designul parfumurilor, Enzo a folosit elemente unice si originale, cum ar fi husele din piele prelucrate manual pentru flacoane si o combinatie interesanta de lemn si sticla. Fiecare parfum si ambalajul sau este in intregime realizat manual.

întregul text ascundeți textul

Ne pare rău că nu ați găsit ceea ce căutați. Cu toate acestea, credem cu tărie că veți alege un alt produs din oferta noastră largă, care să fie pe placul dvs.