Nuxe Rêve de Mielbalsam de buze ultra nutritiv cu miere

25×
Nuxe Rêve de Miel balsam de buze ultra nutritiv cu miere
Nuxe Rêve de Miel balsam de buze ultra nutritiv cu miere
Livrare gratuită
Economisiți
45RON

Economisiți 11%
15 g
40RON

Cod: NUX02493 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 03.12.2020
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 02.12.2020

Descrierea produsului Nuxe Rêve de Miel
Caracteristici

Gata cu buzele uscate sau crăpate - balsamul de buze hidratant ultra nutritiv Nuxe Rêve de Miel le regenerează prin forța naturii. Datorită bogăției în ingrediente active, ca uleiuri naturale, miere sau propolis, balsamul conferă buzelor nutriție și hidratare intensă.

Textura fondantă și aroma superbă de grepfrut recomandă această comoară a cosmeticii naturale Nuxe ca fiind un produs de nelipsit, care vă asigură buze moi și sănătoase, chiar și în cele mai vitrege condiții.

Caracteristici:

  • regenerează buzele uscate și crăpate
  • oferă buzelor nutriție și confort de lungă durată
  • miroase frumos a grepfrut

Compoziție:

  • miere de salcâm
  • unt de karité
  • suc de grepfrut
  • uleiuri rare
  • vitamina E

Mod de aplicare:
Aplicați balsamul Nuxe pe buze și pe zona din jurul acestora.

Sfatul nostru:
Pentru un efect de regenerare maximă, puteți aplica balsamul de buze cu miere Nuxe Rêve de Miel seara, în strat gros, lăsându-l să acționeze peste noapte.

Caracteristici

Consistență
balm
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Substanțe active
propolis

Despre brand Nuxe

Cosmeticele Nuxe combină puterea naturii, eficiența științei și plăcerea simțurilor, pentru trăiri intense, pline de bucurii. Acest concept este reflectat atât de numele brandului, creat prin combinarea cuvintelor „Natură“ și „Lux“, cât și de toate produsele Nuxe. Cosmeticele Nuxe nu conțin parabeni sau uleiuri minerale.

Brandul Nuxe s-a dezvoltat încă de la începuturile anilor ’50. A prins elan în anul 1989, odată cu noul impuls din partea Alizei Jabès, pasionată de aromaterapie și fondatoarea conceptului Nuxe Spa. Primul produs creat de ea însăși, uleiul uscat Nuxe Huile Prodigieuse®, a înregistrat imediat un succes imens, fiind astăzi produsul emblematic al brandului.

Compania Nuxe se implică activ în cercetare, toate produsele fiind dezvoltate folosind metode originale, bazate pe descoperirile botanicii moderne. Uleiul Nuxe este completat de o gamă complexă de produse pentru corp și față, precum și de parfumul Nuxe, inspirat de aroma caracteristică a legendarului ulei uscat.

Rating Nuxe Rêve de Miel25