Nuxe Huile Prodigieuse

set cadou II.

Nuxe Huile Prodigieuse set cadou II.
Nuxe Huile Prodigieuse set cadou II.
Nuxe Huile Prodigieuse set cadou II.

Cod: NUX02585 | Acest produs este momentan indisponibil

Setul contine: Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil 100 ml + Prodigieux Precious Scented Shower Oil with Golden Shimmer 100 ml + Crème Fraîche de Beauté 48H Moisturising Cream for Normal Skin 30 ml + Prodigieuse Candle 70 g

Un cadou pentru tine
Cumpărați acum produsele brandului dumneavoastră preferat cu 15% reducere. Folosiți codul promoțional brandsalero în coșul de cumpărături. Pentru mai multe informații referitor la această ofertă, dați click aici. Oferta nu se aplică la produsele aflate la reducere sau lichidare de stoc.
Nuxe Huile Prodigieuse

Caracteristici

După tipul de problemă al pielii
hidratare, nutritie si deshidratare, riduri si linii
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele, ten normal
Tipuri de păr
toate tipurile de par
Tipuri de seturi
set cadou
Vârsta
pentru toate varstele

Despre brand Nuxe

Cosmeticele Nuxe combină puterea naturii, eficiența științei și plăcerea simțurilor, pentru trăiri intense, pline de bucurii. Acest concept este reflectat atât de numele brandului, creat prin combinarea cuvintelor „Natură“ și „Lux“, cât și de toate produsele Nuxe. Cosmeticele Nuxe nu conțin parabeni sau uleiuri minerale.

Brandul Nuxe s-a dezvoltat încă de la începuturile anilor ’50. A prins elan în anul 1989, odată cu noul impuls din partea Alizei Jabès, pasionată de aromaterapie și fondatoarea conceptului Nuxe Spa. Primul produs creat de ea însăși, uleiul uscat Nuxe Huile Prodigieuse®, a înregistrat imediat un succes imens, fiind astăzi produsul emblematic al brandului.

Compania Nuxe se implică activ în cercetare, toate produsele fiind dezvoltate folosind metode originale, bazate pe descoperirile botanicii moderne. Uleiul Nuxe este completat de o gamă complexă de produse pentru corp și față, precum și de parfumul Nuxe, inspirat de aroma caracteristică a legendarului ulei uscat.