Novellista Unique Wood Eau de Parfum unisex

1×
Novellista Unique Wood Eau de Parfum unisex
Novellista Unique Wood Eau de Parfum unisex
Promoție
Livrare gratuită
Nou
Economisiți
415RON

Economisiți 20%
75 ml
330RON

Cod: NVL04280 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 18.01.2021
Ridicare personală
luni 18.01.2021

Descriere parfum Novellista Unique Wood
Compoziție

Apa de parfum NOVELLISTA UNIQUE WOOD a fost creată pentru cei care nu cunosc cuvântul frică. Compoziția sa parfumată demonstrează, fără doar și poate, că persoana care îl folosește dispune de forță și de curaj. Lăsați acest parfum unic să vă exprime perfect personalitatea.

  • un parfum aromatic de genul neutru, cu elemente lemnoase
  • susține forța interioară a persoanei care îl folosește
  • o creație a parfumierului francez Cyrill Rolland

Compoziția parfumului
Debutează cu o combinație de piper roz și mușcate care, împreună cu o atingere aromatică de lavandă, creează senzația feței îndreptate contra vântului. La scurt timp, recunoașteți un duo de piper negru și piper de Sechuan, răcorit de petale de violetă, ce evocă perfect sălbăticia naturii. Experiența de neuitat este intensificată, la final, de acordurile calde de tonka, de lemn ambrat și de vanilie.

Inspirația parfumului: Băiatul din tufiș
Parfumul NOVELLISTA UNIQUE WOOD este inspirat de subiecte ca sălbăticia tufișurilor australiene, asertivitatea fizică și mentală, independența și tranziția de la băiat la bărbat. Bogata sa compoziție lemnoasă reflectă frumusețea deosebită a faunei pur sălbatice. În fiecare dintre noi se ascunde un erou modern, așa că acest parfum, inspirat din opera literară Boy in the Bush de D. H. Lawrence și M. L. Skinner, vă va cuceri cu siguranță.

Trăirea olfactivă intensă și persistentă se datorează dozei bogate de esențe prețioase, de uleiuri eterice rare și de alte ingrediente naturale deosebite, folosite la producerea acestei ape de parfum.

Colecționați setul complet de parfumuri exclusive NOVELLISTA
V-a fascinat acest parfum? Nu ratați nici celelalte parfumuri ale brandului NOVELLISTA. Renumiți maeștri parfumieri din zona franceză Grasse au creat în total 10 compoziții unice, inspirate din romanele legendare ale lumii. Pentru fiecare dintre momentele vieții, găsiți parfumul potrivit, care îl ridică la nivelul unei experiențe noi, absolut neobișnuite. Parfumul tău, povestea ta.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
geranium, lavanda, piper roz
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
frunze de violete, piper negru, piperul de Sichuan
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
Amberwood, tonka, vanilie
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Rating Novellista Unique Wood1