NOVELLISTARouge Privé Eau de Parfum pentru femei

3×
NOVELLISTA Rouge Privé Eau de Parfum pentru femei
NOVELLISTA Rouge Privé Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
75 ml
415RON

553,33RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: NVL04277 | În stoc
1
Adăugați pe produs o scurtă inscripție cu laser, și veți obține un cadou unic.
Vă trimitem un eșantion pentru testare. Dacă nu vi se potrivește, puteți returna varianta mare a produsului gratuit.Aflați mai multe detalii
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 21.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 21.10.2021

Descriere NOVELLISTA Rouge Privé
Compoziție

Apa de parfum NOVELLISTA ROUGE PRIVÉ atrage imediat atenția cu senzualitatea sa remarcabilă, ca sugestia unei provocări seducătoare. Învăluiți-vă într-un parfum luxos, plin de tonuri vii și tentante, care vă vor cuceri încă din primul moment, atât pe dvs. cât și pe toți cei din jur.

  • un parfum floral-oriental pentru femei
  • vă face să vă simțiți sexy și debordând de atractivitate
  • o creație a parfumierei franceze Emilie Bouge

Povestea parfumului
Debutează cu îmbătătorul trandafir de Damasc, acompaniat de tonuri de lămâie și de flori delicate de bergamotă. Mai departe, compoziția se dezvoltă așa cum înflorește iubirea. Îndată ce tonurile de vârf pălesc, reapare trandafirul, însoțit de bujori și de paciuli, evocând senzualitate și o eleganță clasică. Parfumul se estompează treptat, pe tonuri de mosc, de vetiver și de benzoin, moi ca buzele pline de dorință.

Inspirația parfumului: Roxana
Scriitorul englez Daniel Defoe își antrenează perfect cititorii în romanul său întunecat Roxana – autobiografia unei femei care a preferat, în locul virtuții, viața unei amante întreținute de bărbați bogați și puternici. Parfumul NOVELLISTA ROUGE PRIVÉ, inspirat de același roman, vă va cuceri imediat și în egală măsură. Povestea frumoasei Roxana dezvoltă tema seducției, a viselor de faimă, a iluziilor, a evadării și a victoriei asupra slăbiciunilor personale.

Ingredientele parfumului îi asigură persistență și intensitate. Producția sa a implicat cele mai rare și pure esențe naturale și uleiuri eterice. Concentrația ridicată a acestora garantează că fascinanta aromă nu dispare cu una, cu două.

Colecționați setul complet de parfumuri exclusive NOVELLISTA
V-a fascinat acest parfum? Nu ratați nici celelalte parfumuri ale brandului NOVELLISTA. Renumiți maeștri parfumieri din zona franceză Grasse au creat în total 10 compoziții unice, inspirate din romanele legendare ale lumii. Pentru fiecare dintre momentele vieții, găsiți parfumul potrivit, care îl ridică la nivelul unei experiențe noi, absolut neobișnuite. Parfumul tău, povestea ta.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
lamaie, trandafir de Damasc, bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
bujor, patchouli, trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
benzoin, mosc, vetiver
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Rating NOVELLISTA Rouge Privé1