Notino Home Scented Cards Rose & Powder card parfumat 3 pc

1×
Notino Home Scented Cards Rose & Powder card parfumat 3 pc
Notino Home Scented Cards Rose & Powder card parfumat 3 pc
50RON

50RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: NOI02243 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 28.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 27.01.2021

Descriere parfum Notino Home Scented Cards Rose & Powder
Compoziție

Cardul parfumat Notino Home Rose & Powder răspândește un parfum de trandafiri, cu tonuri verzi, în dressing-uri, în dulapurile de pantofi, în sertare, în mașină sau în poșetă. Esențele parfumate stimulează buna dispoziție și relaxează după o zi solicitantă. Adăugați un suflu de roz în griul cotidian.

Caracteristici:

  • pachetul conține 3 produse
  • potrivit pentru dressing, dulapul de pantofi sau mașină
  • dispune de o panglică agățătoare
  • persistența parfumului cardurilor este de 2 luni
  • cardul are o nuanță gingașă de roz
  • dimensiuni: 10 × 6,6 cm

Compoziția parfumului:
Compoziția debutează cu lămâie și tonuri verzi. Apoi, aromele de trandafiri, de iris și de zmeură suculentă se dezvoltă treptat. Fundalul parfumului este creat de vanilie și de acordurile pure de mosc.

Mod de utilizare:
Scoateți cardul din pachetul de celofan și suspendați-l în spațiul dorit, cu ajutorul panglicii, sau puneți-l între articolele de îmbrăcăminte din sertar. Evitați contactul direct cu pielea. Poate provoca reacții alergice cutanate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. După folosire, se elimină cu deșeurile menajere.

Compoziție

Categoria parfumurilor de interior
florale, dulci

Despre brand Notino

Călătorim în universul frumuseții de peste 15 ani, timp în care am acumulat multă experiență și multe idei. Produsele noastre sunt inspirate de clienții noștri, care apreciază frumusețea la fel ca și noi și nu se mulțumesc cu puțin.

Dorim ca Notino să ofere cea mai înaltă calitate, la cel mai avantajos preț. Echipa noastră proiectează produse originale și trendy pentru fiecare ocazie; de la cosmetice și seturi de călătorie practice, la servicii personalizate, precum gravarea parfumurilor și ambalarea cadou în cutii de lux. Vă ascultăm cerințele și știm că vă doriți și accesorii cosmetice funcționale și sofisticate. Scopul nostru este de a face frumusețea accesibilă tuturor.

Toate produsele pot fi găsite exclusiv la Notino, unde lucrăm în permanență pentru extinderea portofoliului nostru și a noilor practici inovatoare.

Rating Notino Home Scented Cards Rose & Powder1