Nina Ricci Premier Jour Eau de Parfum pentru femei

112×
Nina Ricci Premier Jour Eau de Parfum pentru femei
Nina Ricci Premier Jour Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
324RON

Cod: NIN0054 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 18.01.2021
Ridicare personală
luni 18.01.2021

Descriere parfum Nina Ricci Premier Jour
Compoziție

Momentele de fericire sunt trecătoare, dar apa de parfum pentru femei Nina Ricci Premier Jour vi le reamintește oricând doriți. Fiecare clipă a vieții dvs., de la simpla bucurie de a fi, până la momentele de împlinire sufletească totală, prinde contur cu acest parfum delicat.

  • un parfum floral delicat, care creează o stare de euforie
  • parfumul vă completează cel mai bine pe timp de zi
  • un parfum de succes, încă de la lansarea sa, în anul 2001

Compoziția parfumului
Primele clipe de prospețime radiantă sunt oferite de combinația de mandarină cu gardenie. La scurt timp, apar tonurile florale și aroma fină de migdale zaharisite. La final, vine momentul senzualelor tonuri lemnoase, care vă vor ține companie ore în șir.

Povestea parfumului
Parfumul Nina Ricci Premier Jour este o nouă expresie a senzualității, care combină intimitatea, discreția și afirmarea. Reflectă legătura dintre corp și spirit, iar noblețea acestui concept este remarcabilă și la designul unic al flaconului.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
gardenie, mandarina galbena
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
orhidee, mazariche, migdale caramelizate
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonuri lemnoase, mosc, lemn de santal
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Nina Ricci

Creațiile designerului de modă Nina Ricci sunt feminine, rafinate și minimaliste. Casa ei de modă haute couture decorează Parisul din 1932, iar creațiile perfect croite, din materiale exclusive, înfrumusețează pariziencele. La scurt timp, Nina Ricci, împreună cu fiul său au extins colecția cu parfumurile Nina Ricci, care sunt și astăzi o parte esențială a acestui brand francez.

Primul parfum Nina Ricci, Coeur Joie, a fost lansat în 1946, iar al doilea parfum, L'Air du Temps, trece cu succes testul timpului și al modei din 1948. Esența ascunsă în faimosul flacon, încoronat cu un porumbel de cristal, întruchipează dragostea și libertatea, devenind esența emblematică a brandului. Popularitatea sa a contribuit la consolidarea succesului internațional al casei de modă, rămânând până astăzi o sursă de inspirație nesfârșită, atât pentru întreaga sa creație, cât și pentru alte parfumuri Nina Ricci.

Rating Nina Ricci Premier Jour112