Nina Ricci Luna Eau de Toilette pentru femei

9×
Nina Ricci Luna Eau de Toilette pentru femei
Nina Ricci Luna Eau de Toilette pentru femei
Livrare gratuită
80 ml
299RON

374RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: NIN0695 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 25.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 25.01.2021

Descriere parfum Nina Ricci Luna
Compoziție

Ascultați-vă instinctele și porniți în expediția în care vă conduce apa de toaletă Nina Ricci Luna. Acest parfum - lejer, vibrant și cu o notă de mister - rezonează perfect cu spiritul dvs. tineresc și vă subliniază senzualitatea.

  • un parfum într-un flacon superb, special pentru femei tinere
  • un parfum intens și radiant, cu tonuri gurmande
  • face parte din linia de parfumuri Les Belles de Nina

Compoziția parfumului
Debutează suculent, cu fructe de pădure și flori de portocal. La scurt timp, se adaugă tonuri de miere și de caramel. Dulceața cremoasă a lemnului de santal și vanilia magică din Madagascar formează un duo senzual, care vă acompaniază până în ultimele momente ale acestei experiențe olfactive unice.

Povestea parfumului
Cuvântul Luna, denumire latină a astrului nopții și inclus în denumirea parfumului Nina Ricci Luna, reflectă caracterul misterios, îndrăzneț și irezistibil al compoziției parfumate. Nuanțele de albastru, dominante în designul flaconului, corespund de asemenea aromei. Culoarea cerului noaptea contrastează cu frunzele aurii de pe capac, ca promisiunea unei experiențe senzuale.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Nina Ricci

Creațiile designerului de modă Nina Ricci sunt feminine, rafinate și minimaliste. Casa ei de modă haute couture decorează Parisul din 1932, iar creațiile perfect croite, din materiale exclusive, înfrumusețează pariziencele. La scurt timp, Nina Ricci, împreună cu fiul său au extins colecția cu parfumurile Nina Ricci, care sunt și astăzi o parte esențială a acestui brand francez.

Primul parfum Nina Ricci, Coeur Joie, a fost lansat în 1946, iar al doilea parfum, L'Air du Temps, trece cu succes testul timpului și al modei din 1948. Esența ascunsă în faimosul flacon, încoronat cu un porumbel de cristal, întruchipează dragostea și libertatea, devenind esența emblematică a brandului. Popularitatea sa a contribuit la consolidarea succesului internațional al casei de modă, rămânând până astăzi o sursă de inspirație nesfârșită, atât pentru întreaga sa creație, cât și pentru alte parfumuri Nina Ricci.

Rating Nina Ricci Luna9