Neutrogena Norwegian Formula® CICA Repair masca hidratanta pentru picioare

6×
Neutrogena Norwegian Formula® CICA Repair masca hidratanta pentru picioare
Neutrogena Norwegian Formula® CICA Repair masca hidratanta pentru picioare
24RON

24,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: NEU03157 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 17.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 16.05.2021

Descriere Neutrogena Norwegian Formula® CICA Repair
Caracteristici

Oferiți picioarelor dumneavoastră hidratare instantanee, cu Neutrogena Norwegian Formula Cica Repair! Masca pentru picioare, hrănește și repară intens pielea uscată, deshidratată și este ideală pentru călcâiele crăpate. În doar 10 minute, formula îmbogățită cu glicerină, regenerează eficient pielea.

Caracteristici

  • hidratează și hrănește
  • repară și regenerează pielea uscată
  • ideală pentru călcâie crăpate
  • lasă pielea moale la atingere

Ingrediente

  • glicerină – regenerează și hidratează pielea

Aplicare
Se urmează instrucțiunile incluse.

Caracteristici

Tipul de piele
ten uscată
Efect
Hidratare

Am scris despre Neutrogena Norwegian Formula® CICA Repair
Articole

Despre brand Neutrogena

De aproape un secol, Neutrogena oferă produse eficiente pentru îngrijirea tenului și a pielii. Istoria brandului datează din anul 1930, când Manny Stolaroff a început să furnizeze produse saloanelor de frumusețe. Momentul crucial a venit în 1954, când a aflat despre proprietățile săpunului produs de nepotul medicului personal al lui Napoleon. Săpunul nu irita pielea și se spăla ușor. Stolaroff a fost atât de fascinat de produs, încât a început să-l distribuie sub numele de Neutrogena.

Apoi mersul evenimentelor s-a accelerat. În anii 60, a fondat compania Neutrogena, următorul reper major fiind brevetarea Rețetei Norvegiene, o compoziție unică, care să răspundă cerințelor pielii expuse celor mai vitrege condiții climatice.

Astăzi, printre produsele emblematice ale brandului se numără nu numai colecția Neutrogena Visibly Renew cu Rețeta Norvegiană, ci și gama de îngrijire a pielii Neutrogena Visibly Clear sau cremele pentru mâini Neutrogena. Utilizarea unor ingrediente active și colaborarea cu dermatologi de top au permis crearea unor produse cosmetice care reflectă fidel cerințele pielii și asigură îngrijirea sa eficientă.

Rating Neutrogena Norwegian Formula® CICA Repair6