NasomattoSilver Musk extract de parfum unisex

1×
Nasomatto Silver Musk extract de parfum unisex
Nasomatto Silver Musk extract de parfum unisex
Livrare gratuită
30 ml
525RON

1.750,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: NST3387 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 24.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Nasomatto Silver Musk
Compoziție

Lăsați gândurile să vă poarte spre Orientul Îndepărtat, unde aerul este pătruns de aroma mirodeniilor exotice și de vibrațiile muzicii, iar ornamentele aurii strălucesc orbitor. Parfumul unisex Nasomatto Silver Musk încântă simțurile prin compoziția sa caldă și învăluită în lux.

  • parfum oriental
  • parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă
  • parfum potrivit pentru fiecare zi
  • unisex – pentru bărbați și femei

Compoziție completă

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRAL, COUMARIN, EUGENOL, LIMONENE, LINALOOL, BHT, BENZOPHENONE. 80% VOL. ALCOHOL. Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Compoziție

Compozitie
mosc
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Nasomatto

Neobișnuitele parfumuri de nișă Nasomatto nu lasă pe nimeni indiferent! Brandul Nasomatto și-a stabilit ca obiectiv crearea unor parfumuri extraordinare, extravagante și sofisticate, care atrag și șochează! Compania a fost fondată în anul 2007, în orașul Amsterdam. Fondatorul său este designerul italian de parfumuri de nișă Alessandro Gualtieri, care are tendința de a crea parfumuri îndrăznețe, provocatoare și foarte emoționale.

Numele brandului, Nasomatto, înseamnă „nas nebun“, iar caracterul excentric sau chiar nebunesc al parfumurilor de nișă Nasomatto este subliniat și de numele acestora, ca, de exemplu, Absinth, Narcotic, Blamage sau Pardon.

Parfumurile Nasomatto sunt cu adevărat excepționale și ușor controversate. Atrag mai ales clienții pretențioși, care sunt în căutarea neobișnuitului. Datorită concentrației mari, aroma parfumurilor Nasomatto este foarte intensă. Flacoanele Nasomatto sunt minimaliste, din sticlă groasă, cu dop contrastant, pentru un plus de unicitate și extravaganță.

Rating Nasomatto Silver Musk1