NasomattoBlamage extract de parfum unisex

2×
Nasomatto Blamage extract de parfum unisex
Nasomatto Blamage extract de parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
566RON

Economisiți 10%
30 ml
504RON

1.680,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: NST3388 | 5 de buc. în stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 20.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 18.09.2021

Descriere Nasomatto Blamage
Compoziție

Extractul de parfum perfect creat pentru femeile și bărbații nonconformiști, care iubesc independența și trăiesc după propriile reguli, este Nasomatto Blamage! O aromă intensă, lemnoasă, cu acorduri de piele, care nu vă lasă să treceți neobservat.

  • lemnos - pielos
  • atât pentru femei cât și pentru bărbați
  • potrivit pentru zi și pentru ocazii speciale

Compoziția parfumului
Un parfum unic cu note delicate florale, care se îmbină perfect cu tonurile contrastante de piele și acorduri lemnoase.

Povestea parfumului
Conform creatorilor, parfumul este o creație neînțeleaptă și nefericită cauzată de critici, o transpunere artistică într-o sticluță atipică, ce face parte de asemenea din proiectul Nasomatto.

Compoziție completă

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), METHYL EUGENOL, METHYL BENZOATE, FARNESOL, ROSE KETONES, BENZYL CINNAMATE, CINNAMYL ALCOHOL, CITRONELLOLS, ETHANOL 2- PHENOXY, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, GERANIOL, CITRAL, CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, EUGENOL, STYRAX EXTRACT(S), MUSK KETONE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, LINALOOL, BHT, BENZOPHENONE. 80% VOL. ALCOHOL. Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Compoziție

Compozitie
tonuri lemnoase, note florale
Grupe de parfumuri
pieloase, lemnoase

Despre brand Nasomatto

Neobișnuitele parfumuri de nișă Nasomatto nu lasă pe nimeni indiferent! Brandul Nasomatto și-a stabilit ca obiectiv crearea unor parfumuri extraordinare, extravagante și sofisticate, care atrag și șochează! Compania a fost fondată în anul 2007, în orașul Amsterdam. Fondatorul său este designerul italian de parfumuri de nișă Alessandro Gualtieri, care are tendința de a crea parfumuri îndrăznețe, provocatoare și foarte emoționale.

Numele brandului, Nasomatto, înseamnă „nas nebun“, iar caracterul excentric sau chiar nebunesc al parfumurilor de nișă Nasomatto este subliniat și de numele acestora, ca, de exemplu, Absinth, Narcotic, Blamage sau Pardon.

Parfumurile Nasomatto sunt cu adevărat excepționale și ușor controversate. Atrag mai ales clienții pretențioși, care sunt în căutarea neobișnuitului. Datorită concentrației mari, aroma parfumurilor Nasomatto este foarte intensă. Flacoanele Nasomatto sunt minimaliste, din sticlă groasă, cu dop contrastant, pentru un plus de unicitate și extravaganță.

Rating Nasomatto Blamage2