MuglerAngel Iced Star Eau de Toilette pentru femei

9×
Mugler Angel Iced Star Eau de Toilette pentru femei
Mugler Angel Iced Star Eau de Toilette pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
340RON

Economisiți 26%
50 ml
251RON

502,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AZZ02925 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 23.10.2021

Descriere Mugler Angel Iced Star
Compoziție

În miezul verii toride, răcoarea apei de toaletă pentru femei, Mugler Iced Star, vă poartă în împărăția ghețurilor. Aroma sa sugerează ciocnirea unui ghețar cu dogoarea tărâmurilor exotice. La o singură parfumare, tonurile proaspete și dulci vă poartă în mijlocul unui paradis însorit.

  • un parfum oriental de fructe
  • ediție limitată, lansată în anul 2021
  • un parfum creat parcă special pentru vară

Compoziția parfumului
Compoziția parfumată este alcătuită din tonurile dulci și proaspete ale apei de cocos, completate perfect de ananasul delicios și evocând buna dispoziție estivală. Tonurile de paciuli și de praline creează instantaneu o dependență de această apă de toaletă.

Povestea parfumului
Frumosul flacon stelat al parfumului Mugler Iced Star strălucește în mai multe culori. Puteți admira nuanțe reci și calde, la fel de contrastante ca și ingredientele acestui parfum. Ediția limitată a acestui parfum de vară este plină de tonuri strălucitoare, de fructe delicate, care captivează imediat simțurile.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
apa de cocos
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
ananas
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
praline
Grupe de parfumuri
de fructe, gurmand

Despre brand Mugler

Thierry Mugler (* 1948, Strasbourg, France) salonul s-a deschis in anul 1973 in Paris. In anii '70, s-a specializat in creatii destinate femeilor, in principal, iar ideile sale au fost intotdeauna impotriva trendului. Primul parfum a fost lansat in 1992, Thierry Mugler instituindu-se ca o persoana ce dicteaza ce se poarta.
Este important de notat faptul ca acest statut s-a impus atat in industria fashion-ului cat si a parfumului. Gama Alien se impune azi ca un produs clasic si nemuritor. Thierry Mugler a facut parte din echipa de creatori pentru costumele folosite de Beyonce in filmul 'Perfume:The Story of a Murder'.

Rating Mugler Angel Iced Star7