Mugler Angel Muse Eau de Toilette reincarcabil pentru femei

5×
Mugler Angel Muse Eau de Toilette reincarcabil pentru femei
Mugler Angel Muse Eau de Toilette reincarcabil pentru femei
Livrare gratuită
50 ml
287RON

574,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: THM05087 | 5 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 18.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Mugler Angel Muse
Compoziție

Doar o singură apăsare pe atomizor vă desparte de o nouă obsesie parfumată. Aceasta este forța dependenței date de apa de toaletă Mugler Angel Muse. Combinația tonurilor strălucitoare, de mandarine și de alune de pădure, este tandră, grațioasă și absolut euforică. Un parfum la al cărui farmec este extrem de ușor să cedați.

  • un parfum gurmand, cu tonuri lemnoase și de fructe
  • ideal pentru fiecare zi
  • o creație a parfumierului Quentin Bisch

Compoziția parfumului
Această compoziție perfect echilibrată se bazează pe trei ingrediente principale. Debutează cu tonuri însorite, de mandarină, care atrag imediat atenția; la scurt timp, acestea se combină cu maracuja și alunele de pădure, care vă îmbată simțurile. Finalul magnetic aparține acordurilor de vetiver și de lemn de akigala.

Povestea parfumului
Parfumul Mugler Angel Muse a fost lansat în anul 2017, într-un flacon de forma unei pietre cosmice de culoare roz, cu nelipsitul simbol stelar. Se distinge printr-un caracter delicat, de care vă veți îndrăgosti zilnic atât dvs., cât și cei din jur.

Pe lângă apa de toaletă ca atare, brandul Mugler a introdus și un mod unic de a o aplica. Constă în pulverizarea unui norișor de parfum înaintea dvs, pe care apoi îl traversați. Apa de toaletă se depune ușor pe păr, pe corp și pe haine. Desăvârșiți ritualul prin aplicarea parfumului pe punctele de puls.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
portocala, lamaie, maracuja
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
aluna, frunze de coacaze negre
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vetiver, ciocolata, caramel
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Mugler

Thierry Mugler (* 1948, Strasbourg, France) salonul s-a deschis in anul 1973 in Paris. In anii '70, s-a specializat in creatii destinate femeilor, in principal, iar ideile sale au fost intotdeauna impotriva trendului. Primul parfum a fost lansat in 1992, Thierry Mugler instituindu-se ca o persoana ce dicteaza ce se poarta.
Este important de notat faptul ca acest statut s-a impus atat in industria fashion-ului cat si a parfumului. Gama Alien se impune azi ca un produs clasic si nemuritor. Thierry Mugler a facut parte din echipa de creatori pentru costumele folosite de Beyonce in filmul 'Perfume:The Story of a Murder'.

Rating Mugler Angel Muse5