Montale Orange Flowers

eau de parfum unisex 100 ml

2×
Montale Orange Flowers eau de parfum unisex 100 ml
Montale Orange Flowers eau de parfum unisex 100 ml
Montale Orange Flowers eau de parfum unisex 100 ml
Montale Orange Flowers eau de parfum unisex 100 ml
Livrare gratuită
549RON

Economisiți 21%
100 ml
433RON

Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: MNT2008 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Coletăria
marți 28.05.2019
Ridicare personală
miercuri 29.05.2019
Montale Orange Flowers
100 ml | 433RON

Descriere parfum Montale Orange Flowers

Orange Flowers este un parfum floral oriental unisex, din gama brandului francez Montale, cunoscut datorită preferințelor sale pentru parfumurile orientale și arăbești, cu istoria lor vrăjită. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Orange Flowers amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Apa de parfum cu structură complexă Orange Flowers, de la Montale, este o combinație efervescentă, captivantă și seducătoare de flori albe, miere, citrice și condimente.

Parfumul Orange Flowers, de la Montale, debutează cu acorduri de lămâie, de mandarine și de mirodenii. În inima sa înfloresc note de ylang-ylang, de miere, de floare de portocal, de paciuli și de iasomie, iar baza este alcătuită din acorduri de vanilie, de licheni, de cedru și de mosc alb. Aroma îmbătătoare a florilor de portocal, picurate cu miere și pudrate cu ylang-ylang, cu iasomie și cu paciuli din Sumatra, formează preludiul combinației efervescente de mirodenii, lămâie și mandarine din Sicilia. Totul se sprijină pe o bază prețioasă, unde excelează tentanta vanilie și seducătorul mosc alb.

Parfumul Orange Flowers este, în același timp, ușor îmbătător și foarte plăcut de folosit. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. În parfumul Orange Flowers a creat o combinație care evocă un portocal înflorit, dar și plin de fructe abia coapte.

Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Orange Flowers utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Grație aspectelor sale luxuriante, parfumul Orange Flowers, de la Montale, se poate folosi cu mult succes în timpul zilei, în lunile mai calde. Îi va atrage și îi va cuceri pe toți cei care iubesc combinația de flori albe cu citrice, mai ales cu accente de miere. De asemenea, încercați Orange Flowers dacă apreciați adevărata calitate și vă lăsați cu plăcere purtat de parfum, într-o croazieră aromată.

Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Orange Flowers, de culoarea lucioasă, portocaliu-aurie a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Orange Flowers, de la Montale - un parfum floral, oriental atrăgător și captivant, cu florile albe, citricele și mierea în rolurile principale.

Compoziție

Note varf
condimente, lamaie, mandarina
Note inima
flori de portocal, iasomie, miere, patchouli, Ylang-Ylang
Note baza
cedru, lichen, mosc, vanilie
Grupe de parfumuri
florale, orientale

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Orange Flowers

Adaugă o nouă recenzie

5.0
2 Evaluare
2
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală