MontaleCrystal Aoud Eau de Parfum unisex

Montale Crystal Aoud Eau de Parfum unisex
Montale Crystal Aoud Eau de Parfum unisex
100 ml

Cod: MNT1499 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Montale Crystal Aoud
Compoziție

Crystal Aoud, de la Montale, este un parfum unisex oriental, de fructe și lemnos, deosebit de original. Această apă de parfum, creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, prezintă opulenta combinație dintre suculentele fructe exotice și cei mai minunați trandafiri. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Crystal Aoud amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Nota centrală a parfumului Aoud Safran, lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă), este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole în fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal, uneori denumit „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“, se combină în parfumul Crystal Aoud, de la Montale, cu aromele de fructe.

Parfumul Crystal Aoud este un cocktail de fructe plin de viață, pe o bază profund lemnoasă. Compoziția este catifelată de vanilie, de moscul alb și de șofran. Pepenele, mărul verde și mandarina siciliană sunt urmate de lemnul de oud, de lemnul de santal, de lemnul de tec și de paciuli. Baza este alcătuită din șofran, mosc și vanilie. Crystal Aoud, de la Montale, reprezintă o interpretare magistrală a tonului misterios de oud, cu nuanțe suculente și cu o bază de arome profunde.

Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A reușit să creeze un parfum care combină tonuri contrastante. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Crystal Aoud utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență.

Datorită complexității sale, parfumul Crystal Aoud se poate folosi tot anul, atât pentru zi, cât și pentru seară.  Crystal Aoud, de la Montale, va câștiga inimile iubitorilor de parfumuri orientale neobișnuite, cu acorduri contrastante. Îl vor iubi, de asemenea, cei care apreciază calitatea reală și, în plus, sunt vrăjiți de magia Orientului. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Crystal Aoud, de culoarea lucioasă, roșie cu străluciri aurii, a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Crystal Aoud, de la Montale - lemn de oud, într-un cocktail de fructe plin de viață.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina, pepene galben, mar
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
agar, lemn de santal, patchouli, lemn de tec
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
sofran, vanilie, mosc
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Crystal Aoud