MontaleAromatic Lime Eau de Parfum unisex

3×
Montale Aromatic Lime Eau de Parfum unisex
Montale Aromatic Lime Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
525RON

Economisiți 26%
100 ml
385RON

385,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MNT1495 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Montale Aromatic Lime
Compoziție

Aromatic Lime, de la Montale este un parfum unisex, de citrice, aromat și plin de prospețime. Creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, oferă prospețimea simplă și fermecătoare a citricelor. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aromatic Lime amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Aromatic Lime reprezintă puterea limetei și a altor citrice, drapată în jurul notelor de vetiver, de lemn de santal și de paciuli. Notele dominante de portocală amară, de șofran, de smirnă și de galbanum, împreună cu limeta, creează un cocktail plin de prospețime. Notele lemnoase și ușor picante de la final îi conferă parfumului Aromatic Lime, de la Montale, fluiditate și liniște.

Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A creat un parfum proaspăt și optimist, prietenos și interesant. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Aromatic Lime utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență.

Parfumul Aromatic Lime se poate folosi întregul an, dar radiază uimitor în lunile calde, când are un efect răcoritor. Este ideal de purtat ziua, dar atât de original, încât vă poate acompania și la o serată formală. Va câștiga inimile celor care îndrăgesc parfumurile proaspete și optimiste, în compoziții inedite.

Parfumul Aromatic Lime este recomandat și celor care apreciază calitatea de top și farmecul specific al aromelor orientale. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aromatic Lime, de culoarea neagră, lucioasă și elegantă a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Aromatic Lime, de la Montale - un parfum proaspăt, cu elemente aromatice originale.

Compoziție

Compozitie
sofran, portocala amara, limette, patchouli, galbanum, lemn de santal, vetiver
Grupe de parfumuri
citrice, aromatice

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Aromatic Lime3