Miu Miu TwistEau de Toilette pentru femei

14×
Miu Miu Twist Eau de Toilette pentru femei
Miu Miu Twist Eau de Toilette pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
488RON

Economisiți 41%
100 ml
289RON

Cod: MIU00218 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 02.12.2020
Ridicare personală
miercuri 02.12.2020

Descriere parfum Miu Miu Twist
Compoziție

Atențiune, motor... pe scenă apare Miu Miu Twist! Fresh, floral și avansând rapid în pași de dans, cucerește inima tuturor fetelor moderne și energice. Fermecătoarea compoziție combină, într-o manieră sofisticată, note clasice, verificate, și tonuri noi - complet neașteptate.

  • o interpretare fresh a apei de parfum Miu Miu Twist
  • ideal pentru seară, dar poate fi folosit și ziua
  • lansat la cumpăna dintre anii 2019 și 2020

Compoziția parfumului:
Caracterul jucăuș al compoziției este evident din prima clipă, când prospețimea mandarinei întâlnește finețea florilor de măr. Nota de ambră roz din inima parfumului adaugă un plus de senzualitate, iar acordul cald, de final, poartă amprenta nobleței inconfundabile a lemnului de cedru.

Povestea parfumului:
Campania publicitară este construită în jurul fetei Miu Miu - starul de cinema care își repetă rolul în culise. Parfumul Miu Miu Twist este expresia spiritului imprevizibil al acestei frumoase și tinere actrițe.

Culoarea galben deschis a parfumului transpare prin sticla ornamentală a flaconului, stabilizat de un suport de sticlă și de gulerul alb, care susține capacul roz pal. Împreună creează o altă bijuterie printre parfumurile Miu Miu.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
mandarina, flori de măr
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
cihlimbar
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cedru
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Miu Miu

Miu Miu este un brand de modă creativ și plin de contradicții, ce realizează un echilibru între simplu și provocator. Reflectă astfel complexitatea femeii contemporane: ademenitoare, inedită și plină de personalitate.

Denumirea brandului este inspirată de numele Miucciei Prada, nepoata fondatorului casei de modă Prada. Miuccia Prada a evitat în mod deliberat estetica tradițională a familiei și, sub numele Miu Miu, a câștigat spațiu pentru propria expresie creativă. În momentul când Prada profesa minimalismul în modă, brandul Miu Miu oferea, prin contrast, o interpretare senzuală și rebelă a modei.

În anul 2015 a fost lansat primul parfum Miu Miu. Excepționala sa aromă florală și designul inedit al flaconului au câștigat rapid inimile multor femei, parfumul Miu Miu devenind rapid un concept de referință în lumea parfumurilor.

Rating Miu Miu Twist14