Miu Miu L'Eau Rosée Eau de Toilette pentru femei

1×
Miu Miu L'Eau Rosée Eau de Toilette pentru femei
Miu Miu L'Eau Rosée Eau de Toilette pentru femei
Livrare gratuită
Lichidare de stoc
Economisiți
525RON

Economisiți 30%
100 ml
365RON

365,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MIU0106 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 20.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 20.04.2021

Descriere Miu Miu L'Eau Rosée
Compoziție

Jucăușă, lipsită de griji și natural elegantă – aceasta este apa de toaletă Miu Miu L‘Eau Rosée. Lasă-te fermecată de această aromă originală și efervescentă, care îți conferă un farmec inconfundabil.

  • un parfum floral proaspăt
  • pentru o femeie tânără și optimistă
  • un parfum ideal de zi, mai ales în anotimpul cald

Compoziția parfumului
Lăcrămioarele sunt nota dominantă a compoziției, de la care împrumută puritatea și eleganța visătoare. Inima aromei dezvăluie boboci de coacăz negru, cu acorduri dulci de fructe. Senzualitatea parfumului este dată în final de moscul sofisticat.

Povestea parfumului
Miu Miu este un brand jucăuș, fondat de Miuccia Prada ca o reflectare perfectă a spiritului femeii moderne. L'Eau Rosée, lansată la începutul anului 2018, este o interpretare mai efervescentă și mai ușoară a primului parfum - denumit simplu Miu Miu - din atelierul acestei case de modă italiene.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
cassis
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lacramioare
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
Akigalawood®, mosc
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Miu Miu

Miu Miu este un brand de modă creativ și plin de contradicții, ce realizează un echilibru între simplu și provocator. Reflectă astfel complexitatea femeii contemporane: ademenitoare, inedită și plină de personalitate.

Denumirea brandului este inspirată de numele Miucciei Prada, nepoata fondatorului casei de modă Prada. Miuccia Prada a evitat în mod deliberat estetica tradițională a familiei și, sub numele Miu Miu, a câștigat spațiu pentru propria expresie creativă. În momentul când Prada profesa minimalismul în modă, brandul Miu Miu oferea, prin contrast, o interpretare senzuală și rebelă a modei.

În anul 2015 a fost lansat primul parfum Miu Miu. Excepționala sa aromă florală și designul inedit al flaconului au câștigat rapid inimile multor femei, parfumul Miu Miu devenind rapid un concept de referință în lumea parfumurilor.

Rating Miu Miu L'Eau Rosée1