MissoniMissoni gel de dus si baie pentru femei

Missoni Missoni gel de dus si baie pentru femei
Missoni Missoni gel de dus si baie pentru femei
Economisiți
189RON

Economisiți 10%
250 ml
170RON

68,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MSO01594 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 23.10.2021

Descriere Missoni Missoni
Compoziție

Oferiți-vă o doză generoasă din parfumul preferat. Produsul pentru baie Missoni Missoni vă îngrijește pielea și, în plus, creează o aură de aromă, care emană din baia caldă.

Compoziție

Consistență
gel

Despre brand Missoni

Brandul italian Missoni este renumit pentru tricotajele sale cu modele variate și multicolore, datorită cărora a devenit cunoscut nu numai în Italia, ci și în întreaga lume. Iar parfumurile acestei luxoase case de modă sunt la fel de originale și de jucăușe ca și modelele sale.

Povestea brandului Missoni a început în anul 1953, când Ottavio și Rosita Missoni au deschis la Milano un magazin de tricotaje. Datorită modelelor originale în zigzag, în valuri și în dungi, creațiile de modă ale acestui brand italian se recunosc de la prima vedere. Primul parfum Missoni a fost lansat în anii 80, dar astăzi parfumurile originale Missoni nu se mai produc – în anul 2006, Missoni a demarat o cooperare cu Estée Lauder, în cadrul căreia au fost lansate noile parfumuri Missoni, reprezentând creațiile unor parfumieri celebri.

Printre cele mai populare parfumuri Missoni se numără apa de parfum pentru femei Missoni Missoni, cu o aromă încântătoare de fructe și de flori, apa de toaletă pentru femei Missoni Missoni, plină de flori delicate și parfumul bărbătesc, cu tonuri citric-aromatice, Missoni Wave.

Rating Missoni Missoni