Milk Shake Silver Shine balsam pentru păr blond neutralizeaza tonurile de galben

1×
Milk Shake Silver Shine balsam pentru păr blond neutralizeaza tonurile de galben
Milk Shake Silver Shine balsam pentru păr blond neutralizeaza tonurile de galben
1000 ml
133RON

13,30RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MLK02107 | 4 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 24.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 23.06.2021

Descriere Milk Shake Silver Shine
Caracteristici

Eliminați tonurile aurii nedorite. Balsamul Milk Shake Silver Shine este formulat cu un pigment specific, neutralizând tonurile nedorite de galben, care sunt frecvente în părul deschis la culoare. Conține proteine din lapte, extracte de fructe organice și Integrity 41, pentru a menține echilibrul de umiditate al părului și pentru a proteja culoarea acestuia.

Caracteristici:

  • neutralizează nuanțele de galben și auriu
  • întărește structura firului de păr
  • protejează culoarea părului
  • hidratează și hrănește
  • repară și regenerează

Ingrediente:

  • Integrity 41 (extract de semințe de floarea soarelui hidroglicolic, bogat în polifenoli antioxidanți) – repară și protejează culoarea părului
  • pigment violet specific – neutralizează nuanțele de galben și auriu
  • proteine din lapte – întărește structura părului
  • extracte din fructe organice – hrănesc părul

Aplicare:
Aplicați pe părul curat și umed, lăsați să acționeze câteva minute, apoi clătiți. Vă rugăm să rețineți că acest produs poate păta suprafețe, inclusiv pielea. Clătiți bine pentru a evita petele de durată.

Caracteristici

Tipuri de păr
păr blond și decolorat
Efect
Hidratare, Neutralizarea tonurilor de galben, regenerare
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Milk Shake

Străluciți în fiecare clipă, cu un păr sănătos și frumos. Apelați la forța naturii, captată de produsele cosmetice pentru păr de la Milk Shake. Oferă o îngrijire profesională, îndeplinesc cerințele cele mai exigente și vă răsfață părul la maximum.

Cosmeticele Milk Shake fac parte din dinamicul brand italian z.one, fondat acum mai bine de 20 de ani. Formula produselor Milk Shake este inspirată din natură și se bazează pe proteine din lapte și pe extracte de fructe, pentru hidratarea, regenerarea și întărirea părului. Toate produsele sunt concepute pentru un păr vibrant și sănătos, care își pune în valoare frumusețea naturală.

În afară de șampoane clasice, balsamuri și produse de coafat, Milk Shake oferă și unt intens nutritiv, tratament cu ulei de argan și mască pe bază de iaurt activ. Dacă nu știți cu ce să începeți, alegeți produsele de top - spuma nutritivă protectoare Milk Shake Whipped Cream, plus duetul șampon + balsam pentru spălări frecvente - sigur nu vă vor dezamăgi.

Rating Milk Shake Silver Shine1