Milk Shake Integrity tratament pentru ingrijire pentru păr

6×
Milk Shake Integrity tratament pentru ingrijire pentru păr
Milk Shake Integrity tratament pentru ingrijire pentru păr
cu proteine 8 buc

Cod: MLK0028 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Milk Shake Integrity
Caracteristici

Descoperiți tratamentul ideal care regenerează firul de păr din interior spre exterior! Milk Shake Integrity Repairing Hair, este un tratament de reparare a proteinelor cu aminoacizi, ideal pentru restructurarea și refacerea părului deteriorat și tratat chimic, lăsându-l moale la atingere  și radiant. Conține extractul organic murumuru, care oferă o acțiune de hidratare și hrănire. Ingredientul exclusiv este Integrity 41, care îmbunătățește stabilitatea culorii, lăsând părul sănătos și neted.

Caracteristici

  • regenerează părul
  • oferă strălucire
  • lasă părul moale la atingere
  • hrănește și hidratează
  • reface structura părului

Ingrediente

  • ulei de semințe de floarea soarelui – hidratează părul deteriorat
  • ulei de jojoba – hrănește în profunzime
  • proteine din lapte – regenerează părul
  • Integrity 41 – îmbunătățește stabilitatea culorii, lasă părul neted și sănătos
  • extract de murumuru – repară firul de păr din interior spre exterior

Aplicare
Aplicați conținutul flaconului uniform pe părul umed, curat, concentrându-vă pe lungimi și vârfuri. Se lasă să acționeze 3-5 minute. Pentru părul deteriorat: acoperiți părul cu o cască de plastic și încălziți-l sub o sursă de căldură timp de 5-10 minute, apoi clătiți.

Deschideți flaconul cu atenție.

Caracteristici

Tipuri de păr
par vopsit, toate tipurile de păr
Efect
nutriție
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
păr degradat

Despre brand Milk Shake

Străluciți în fiecare clipă, cu un păr sănătos și frumos. Apelați la forța naturii, captată de produsele cosmetice pentru păr de la Milk Shake. Oferă o îngrijire profesională, îndeplinesc cerințele cele mai exigente și vă răsfață părul la maximum.

Cosmeticele Milk Shake fac parte din dinamicul brand italian z.one, fondat acum mai bine de 20 de ani. Formula produselor Milk Shake este inspirată din natură și se bazează pe proteine din lapte și pe extracte de fructe, pentru hidratarea, regenerarea și întărirea părului. Toate produsele sunt concepute pentru un păr vibrant și sănătos, care își pune în valoare frumusețea naturală.

În afară de șampoane clasice, balsamuri și produse de coafat, Milk Shake oferă și unt intens nutritiv, tratament cu ulei de argan și mască pe bază de iaurt activ. Dacă nu știți cu ce să începeți, alegeți produsele de top - spuma nutritivă protectoare Milk Shake Whipped Cream, plus duetul șampon + balsam pentru spălări frecvente - sigur nu vă vor dezamăgi.

Rating Milk Shake Integrity6