MaybellineSuperStay Matte Ink Coffee Edition ruj lichid mat

Maybelline SuperStay Matte Ink Coffee Edition ruj lichid mat
Maybelline SuperStay Matte Ink Coffee Edition ruj lichid mat
culoare 270 Cocoa Connoisseur 5 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: MAY07460
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse L’Oréal Paris, Maybelline, NYX Professional Makeup, Mixa, Essie sau Garnier de peste 150 RON și vă puteți alege gratuit în coșul de cumpărături o cutie frumoasă pentru Crăciun.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Iubiți cafeaua atât de mult, încât beți câteva cești pe zi? Atunci rujul lichid mat, Maybelline SuperStay Matte Ink Coffee Edition, va fi dragoste la prima vedere! Rujul nu doar că a fost inspirat de nuanțele și de aromele cafelei, dar va și sta neclintit pe buze, atunci când savurați o ceașcă de cafea bună.

Rujul mat rezistă pe buze până la 16 ore, fără a usca buzele și fără a se șterge. Iar, datorită aplicatorului său special, se va aplica ușor și cu cea mai mare precizie.

Caracteristici:

  • oferă buzelor o culoare intensă și un finisaj mat
  • rezistă pe buze până la 16 ore, fără a se șterge
  • disponibil în nuanțe inspirate de cafea
  • se aplică ușor

Aplicare:
Folosind aplicatorul, aplicați rujul lichid pe buze și lăsați-l să se usuce.

Caracteristici

Culoare
maro, portocaliu
Consistență
fluid
Efect
mat

Povestea brand-ului Maybelline începe în anul 1915, când tânăra americancă Mabel Williams a preparat un produs original pentru fardarea ochilor. Fratele său Thomas a fost atât de încântat de această descoperire, încât a fondat compania Maybell Laboratories şi a început vânzarea rimelurilor. Nu a durat mult şi femeile din toate statele americane au început să solicite produsele Maybelline. La mijlocul anilor ‘90, Maybelline a devenit parte integrantă din gigantul L’Oreal Group. Scopul său a rămas însă acelaşi: de a le oferi clienţilor cosmetice decorative de calitate şi la preţuri accesibile
În prezent, Maybelline se poate mândri prin colaborarea cu creatori de top din lumea modei, pentru a determina noi trenduri în domeniul frumuseţii. Acest brand se străduieşte neîncetat să-şi înnoiască portofoliul. Fardurile de ochi, lacurile de unghii, luciurile de buze, ca şi toate celelalte produse Maybelline se aplică uşor şi au o acţiune de lungă durată. Sunt de efect şi, nu în ultimul rând, sigure. Datorită acestor proprietăţi se bucură de o mare popularitate printre stiliştii profesionişti.
Cosmetica Maybelline este simbolul machiajului perfect. Mărturie a calităţilor sale excepţionale stă şi faptul că este utilizată de multe modele faimoase – cum ar fi Miranda Kerr, Gigi Hadid sau Adriana Lima. Marca Maybelline le va atrage cu siguranţă pe toate clientele care doresc să-şi sublinieze stilul personal, iubesc fardurile şi doresc să fie atrăgătoare pentru sexul opus.