Maybelline Master Drama

creion de ochi, cu sclipici

Maybelline Master Drama creion de ochi, cu sclipici
Maybelline Master Drama creion de ochi, cu sclipici
Maybelline Master Drama creion de ochi, cu sclipici
culoare 05 Highlight Bronze
30RON

Cod: MAY02301 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 28.03.2019
Ridicare personală
joi 28.03.2019
Maybelline Master Drama
culoare 05 Highlight Bronze | 30RON

Descriere cosmetice Maybelline Master Drama

Iluminează-ți ochii cu primul tuș sclipitor, Master Drama Lightliner, de la Maybelline.

Caracteristici:

  • tuș de ochi automat și sclipitor, pentru iluminarea ochilor
  • ochii par mai mari și mai larg deschiși
  • rezistă și pe conturul intern al ochiului
  • intens pigmentat
  • nu se întinde

Mod de aplicare:

Se aplică pe conturul interior al ochiului, pentru un efect de iluminare.

Caracteristici

Rezistent la apă
nu

Despre brand Maybelline

Povestea brand-ului Maybelline începe în anul 1915, când tânăra americancă Mabel Williams a preparat un produs original pentru fardarea ochilor. Fratele său Thomas a fost atât de încântat de această descoperire, încât a fondat compania Maybell Laboratories şi a început vânzarea rimelurilor. Nu a durat mult şi femeile din toate statele americane au început să solicite produsele Maybelline. La mijlocul anilor ‘90, Maybelline a devenit parte integrantă din gigantul L’Oreal Group. Scopul său a rămas însă acelaşi: de a le oferi clienţilor cosmetice decorative de calitate şi la preţuri accesibile
În prezent, Maybelline se poate mândri prin colaborarea cu creatori de top din lumea modei, pentru a determina noi trenduri în domeniul frumuseţii. Acest brand se străduieşte neîncetat să-şi înnoiască portofoliul. Fardurile de ochi, lacurile de unghii, luciurile de buze, ca şi toate celelalte produse Maybelline se aplică uşor şi au o acţiune de lungă durată. Sunt de efect şi, nu în ultimul rând, sigure. Datorită acestor proprietăţi se bucură de o mare popularitate printre stiliştii profesionişti.
Cosmetica Maybelline este simbolul machiajului perfect. Mărturie a calităţilor sale excepţionale stă şi faptul că este utilizată de multe modele faimoase – cum ar fi Miranda Kerr, Gigi Hadid sau Adriana Lima. Marca Maybelline le va atrage cu siguranţă pe toate clientele care doresc să-şi sublinieze stilul personal, iubesc fardurile şi doresc să fie atrăgătoare pentru sexul opus.