MaybellineColor Sensational Vivid Hot Laquer lip gloss

Maybelline Color Sensational Vivid Hot Laquer lip gloss
Maybelline Color Sensational Vivid Hot Laquer lip gloss
Economisiți
39RON

Economisiți 28%
culoare 72 Classic 7.7 ml
28RON

363,64RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MAY02295 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 27.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 25.09.2021

Descriere Maybelline Color Sensational Vivid Hot Laquer
Caracteristici

Luciul de buze Maybelline Color Sensational Vivid Hot Laquer dă buzelor un aspect minunat.

Caracteristici:

  • conturează perfect buzele
  • conferă buzelor o culoare saturată

Cum se utilizează:
Se aplică pe buze un strat uniform, cu aplicatorul.

Caracteristici

Culoare
roșu
Efect
strălucitor

Despre brand Maybelline

Povestea brand-ului Maybelline începe în anul 1915, când tânăra americancă Mabel Williams a preparat un produs original pentru fardarea ochilor. Fratele său Thomas a fost atât de încântat de această descoperire, încât a fondat compania Maybell Laboratories şi a început vânzarea rimelurilor. Nu a durat mult şi femeile din toate statele americane au început să solicite produsele Maybelline. La mijlocul anilor ‘90, Maybelline a devenit parte integrantă din gigantul L’Oreal Group. Scopul său a rămas însă acelaşi: de a le oferi clienţilor cosmetice decorative de calitate şi la preţuri accesibile
În prezent, Maybelline se poate mândri prin colaborarea cu creatori de top din lumea modei, pentru a determina noi trenduri în domeniul frumuseţii. Acest brand se străduieşte neîncetat să-şi înnoiască portofoliul. Fardurile de ochi, lacurile de unghii, luciurile de buze, ca şi toate celelalte produse Maybelline se aplică uşor şi au o acţiune de lungă durată. Sunt de efect şi, nu în ultimul rând, sigure. Datorită acestor proprietăţi se bucură de o mare popularitate printre stiliştii profesionişti.
Cosmetica Maybelline este simbolul machiajului perfect. Mărturie a calităţilor sale excepţionale stă şi faptul că este utilizată de multe modele faimoase – cum ar fi Miranda Kerr, Gigi Hadid sau Adriana Lima. Marca Maybelline le va atrage cu siguranţă pe toate clientele care doresc să-şi sublinieze stilul personal, iubesc fardurile şi doresc să fie atrăgătoare pentru sexul opus.

Rating Maybelline Color Sensational Vivid Hot Laquer