Max Factor Rise & Shinemascara pentru volum si curbare

3×
Max Factor Rise & Shine mascara pentru volum si curbare
Max Factor Rise & Shine mascara pentru volum si curbare
culoare 001 black 12 ml
36RON

Cod: MXF02325 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 17.07.2020
Ridicare personală
vineri 17.07.2020

Descrierea produsului Max Factor Rise & Shine
Caracteristici

Dimineața suntem mereu pe fugă. Și totuși, o privire captivantă nu necesită mult timp. Rimelul pentru volum și curbarea genelor Max Factor Rise & Shine, cu peria sa unică, evidențiază genele de la rădăcini până la vârfuri. O singură trecere este suficientă pentru ca ochii dvs. să strălucească imediat.

Caracteristici:
învelește genele în negru intens, încă de la primul strat
alungește genele și le conferă un volum maxim
formula îmbogățită cu vitamina E îngrijește genele
perie perfect genele, fără a crea cocoloașe

Mod de aplicare:
Cu o trecere continuă, periați genele de la rădăcini până la vârfuri. Se aplică pe genele superioare și pe cele inferioare.

Caracteristici

Culoare
negru
Tipuri de mascara
pentru curbare, pentru volum

Despre brand Max Factor

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul „make-up pentru machiajul artiștilor“ face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood.

Max Factor a fost un make-up artist vizionar de origine rusă, care, în 1914, s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de înfloritoarea industrie a filmului. Aici a înființat un magazin de farduri, unde actorii nu au întârziat să apară, dorind să arate cel mai bine pe marele ecran. Make-up artiștii așteptau și ei noi și noi produse. Max Factor era însă de părere că farmecul machiajului trebuie să fie accesibil tuturor femeilor și, pentru prima dată în istorie, a pus fardurile la dispoziția publicului larg.

Cei peste 100 de ani de existență a brandului au produs o serie de produse emblematice. Printre primele se numără fondul de ten Max Factor special pentru filmări și pudra aurie pentru păr. Printre succesele recente se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie și rujul cu rezistență îndelungată Max Factor Lipfinity.

Rating Max Factor Rise & Shine