Matrix Style Link Play

crema styling 3 in 1

1×
Matrix Style Link Play crema styling 3 in 1
Livrare gratuită
crema styling 3 in 1
45RON

Cod: MTX1662 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Un cadou pentru tine
Cumpărați cel puțin două produse Matrix și vă oferim livrare gratuită. Oferiți părului dumneavoastră tot ce e mai bun cu cosmeticele preferate de celebritățile de la Hollywood.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 24.05.2019
Ridicare personală
vineri 24.05.2019
Matrix Style Link Play
crema styling 3 in 1 | 45RON

Descriere cosmetice Matrix Style Link Play

Ceara de păr Matrix Style Link Play susține perfect coafura și este ușor de aplicat. În plus, surprinde prin excepționala sa durabilitate.

Caracteristici:

  • creează ușor coafura dorită
  • fixează natural
  • modelează puternic părul

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul uscat și se aranjează, după cum este necesar.

Caracteristici

Consistență
ceara, crema
Efect
Pentru păr cu volum mai mare

Despre brand Matrix

Cosmeticele Matrix |Matrix reprezintă una dintre mărcile de îngrijire a părului cele mai renumite pe mapamond. A fost fondată în anul 1980 în Statele Unite, de către soții Arnie și Sydell Miller, grupa de clienți țintă fiind saloanele de frumusețe, stiliștii, artiștii în machiaj etc. Această cosmetică de înaltă calitate este acum accesibilă și publicului larg.
În oferta firmei Matrix găsiți produse pentru toate tipurile de păr. Nu contează dacă aveți părul gras, deteriorat, uscat, casant sau cu vârfurile despicate – cu ajutorul șampoanelor, al balsamurilor, al uleiurilor revitalizante și al celorlalte produse Matrix, părul îşi va recăpăta rapid sănătatea și frumusețea. Nu mai este necesar să adăugăm că Matrix oferă soluții și pentru persoanele care suferă de mătreață sau de căderea părului.
Un capitol de sine stătător îl reprezintă produsele de styling. Matrix prezintă pe piaţă o gamă completă de fixative, paste de modelare, spume de fixare, sprayuri și alte produse interesante, care vă dau posibilitatea de a vă stiliza o coafură modernă și frumoasă, chiar și acasă. Este suficient să dați frâu liber fanteziei și creativității proprii.
Matrix se mândrește cu faptul că folosește cele mai moderne tehnologii la dezvoltarea produselor sale. Fiecare este conceput în așa fel încât să obțineți rezultate profesionale, chiar și fără cunoștințe în domeniu. Matrix oferă stiliștilor profesioniști posibilitatea de a participa la un program de formare unic. Nu e de mirare că, pe piața americană, Matrix a devenit numărul unu pe segmentul său.
Brand-ul Matrix îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să încerce produsele de îngrijire a părului folosite de stelele de la Hollywood, de cei care nu doar încearcă, ci și poartă coafuri originale și de cei care caută calitate la un preț rezonabil.