Matrix SoColor Beauty Creme Oxydant lotiune activa

4×
Matrix SoColor Beauty Creme Oxydant lotiune activa
Matrix SoColor Beauty Creme Oxydant lotiune activa
3% 10 Vol 1000 ml
31RON

3,10RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MTX1636 | În stoc

Destinată numai pentru uz profesional

Produsul trebuie agitat înainte de folosire pentru a vă putea bucura de întreaga consistență a acestuia. Acest lucru este necesar, de asemenea, pentru a preveni posibila înfundare a pompei. Pompa o puteți găsi AICI.  

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 24.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Matrix SoColor Beauty Creme Oxydant
Caracteristici

Descriere:

Oxidantul crema Matrix SOCOLOR se utilizeaza impreuna cu vopseaua de par pudra SOCOLOR Light Master.

Potrivit pentru toate tipurile de par.

Crema 3% / 10 Vol

  • a se folosi pentru parul mai inchis la culoare
  • acopera 100% firele albe
  • potrivit pentru vopsirea parului decolorat

Crema 6% / 20 Vol

  • potrivit pentru vopsirea parului in nuante asemenatoare
  • potrivit pentru acoperirea firelor albe de par
  • potrivit pentru deschiderea culorii cu 1-2 nuante

Crema 9% / 30 vol

  • potrivit pentru deschiderea culorii cu 2-3 nuante
  • are putere de acoperire a firelor albe de par

Crema 12% / 40 vol

  • potrivit pentru deschiderea culorii cu 3-5 nuante

ATENTIE!

Oxidantul are efect se stabilizare asupra cremei. Contine 3% carbon. Evitati contactul cu ochii. In caz de contact cu ochii, clatiti imediat. Folositi manusi de aplicare, preferabil de unica folosinta. A se feri de expunerea la lumina sau caldura.

Caracteristici

Utilizare
Vopsele de păr profesionale

Despre brand Matrix

Cosmeticele Matrix |Matrix reprezintă una dintre mărcile de îngrijire a părului cele mai renumite pe mapamond. A fost fondată în anul 1980 în Statele Unite, de către soții Arnie și Sydell Miller, grupa de clienți țintă fiind saloanele de frumusețe, stiliștii, artiștii în machiaj etc. Această cosmetică de înaltă calitate este acum accesibilă și publicului larg.
În oferta firmei Matrix găsiți produse pentru toate tipurile de păr. Nu contează dacă aveți părul gras, deteriorat, uscat, casant sau cu vârfurile despicate – cu ajutorul șampoanelor, al balsamurilor, al uleiurilor revitalizante și al celorlalte produse Matrix, părul îşi va recăpăta rapid sănătatea și frumusețea. Nu mai este necesar să adăugăm că Matrix oferă soluții și pentru persoanele care suferă de mătreață sau de căderea părului.
Un capitol de sine stătător îl reprezintă produsele de styling. Matrix prezintă pe piaţă o gamă completă de fixative, paste de modelare, spume de fixare, sprayuri și alte produse interesante, care vă dau posibilitatea de a vă stiliza o coafură modernă și frumoasă, chiar și acasă. Este suficient să dați frâu liber fanteziei și creativității proprii.
Matrix se mândrește cu faptul că folosește cele mai moderne tehnologii la dezvoltarea produselor sale. Fiecare este conceput în așa fel încât să obțineți rezultate profesionale, chiar și fără cunoștințe în domeniu. Matrix oferă stiliștilor profesioniști posibilitatea de a participa la un program de formare unic. Nu e de mirare că, pe piața americană, Matrix a devenit numărul unu pe segmentul său.
Brand-ul Matrix îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să încerce produsele de îngrijire a părului folosite de stelele de la Hollywood, de cei care nu doar încearcă, ci și poartă coafuri originale și de cei care caută calitate la un preț rezonabil.

Rating Matrix SoColor Beauty Creme Oxydant4