Masaki Matsushima Mat, Limited Eau de Parfum pentru femei

Masaki Matsushima Mat, Limited Eau de Parfum pentru femei
Masaki Matsushima Mat, Limited Eau de Parfum pentru femei
80 ml

Cod: MAS0222 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Masaki Matsushima Mat, Limited
Compoziție

Fiecare femeie merită un superb buchet de flori. Apa de parfum Masaki Matsushima Mat, Limited este ca un buchet, în care cele mai frumoase tonuri florale formează o combinație senzuală, plină feminitate și cu un strop de romantism.

  • parfum floral
  • subliniază senzualitatea fiecărei femei
  • parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
ceai verde, mango, rodie, bambus
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lotus, osmanthus heterophyllus, castravete, trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
iarba, iasomie, mosc
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Masaki Matsushima

Masaki Matsushima  | Masaki Matsushima - combina vechile traditii japoneze cu trendurile moderne. Vorbim despre un designer care a inovat lumea modei. Prima colectie a fost lansata in anul 1994 in Tokyo si Paris, bucurandu-se de succes atat pe plan european dar mai ales pe piata asiatica. Datorita creatiilor sale a fost ales sa creeze costumele atletilor ce vor concura la olimpiada gazduita de Tokyo in anul 2016. Aceeasi viziune inovatoare se regaseste in esentele si sticlutele parfumurilor Masaki Matsushima.

Rating Masaki Matsushima Mat, Limited