Saltele de înfășat

Deveniți expertă în saltele de înfășat

Fac schimbatul scutecelor mai ușor. Saltelele de înfășat bebelușul fac înlocuirea scutecului murdar cu unul curat și mai plăcută. Bebelușul se va simți confortabil, iar dvs. nu vă veți mai face griji în legătură cu murdărirea mobilierului.

La ce folosește o saltea de schimbat scutece

Salteaua de înfășat este unul dintre echipamentele pentru bebeluși care își merită, cu siguranță, locul pe listă. Iată câteva motive pentru care este atât de necesar:

  • Confortul bebelușului. Sigur nu mai este nevoie să justificăm de ce confortul bebelușului este atât de important. Salteaua moale și plăcută i-l oferă, împreună cu sentimentul de siguranță, indispensabil.
  • Confortul mamei. Mai ales în acele momente când sunteți cu bebelușul în afara casei, tipul de saltea de înfășat potrivit simplifică foarte mult tot procesul de schimbare a scutecelor.
  • Curățenia. Salteaua de înfășat protejează bebelușul împotriva murdăriei și, totodată, previne apariția petelor nedorite pe suprafața de dedesubt.

Cum alegem o saltea de înfășat pentru bebeluș

… este o întrebare, pe care și-o pun multe viitoare mămici. Nu este însă nimic complicat. Aflați ce poate face o saltea de înfășat - și selecția devine mult mai ușoară:

Salteaua de înfășat de unică folosință

  • După cum sugerează și numele, această saltea de înfășat se aruncă după utilizare, astfel încât o veți aprecia mai ales atunci când sunteți departe de casă, cum ar fi în excursie, la plimbare, la medic etc.
  • Salteluța de unică folosință poate servi și drept saltea de înfășat pentru călătorie. Este fabricată din fibre moi, cu o suprafață moale în partea de sus și un material impermeabil în partea de jos. Dimensiunile obișnuite ale saltelei de înfășat sunt 60x60 sau 90x60.

Sfatul nostru: Dacă ați utilizat salteaua de înfășat de unică folosință și nu s-a murdărit, n-o aruncați. Vă poate fi utilă, de exemplu, la protejarea lenjeriei de pat – de exemplu, imediat după îmbăierea bebelușului.

Salteaua de înfășat pentru călătorie

  • Dacă nu doriți să luați pentru drum saltele de înfășat de unică folosință sau dacă plecați pentru mai mult timp, atunci puteți opta pentru o saltea de înfășat pentru călătorie, care este refolosibilă și ușor de depozitat.
  • Această saltea de înfășat moale și, totodată, impermeabilă oferă suficient spațiu pentru înfășare și, la fel ca celelalte tipuri, este disponibilă în diferite dimensiuni.

Salteaua de înfășat moale

  • Dacă aveți deja pregătită o masă de înfășat sau altă mobilă pentru schimbarea scutecelor bebelușului – cu alte cuvinte un suport cu blat solid, atunci alegeți o saltea de înfășat moale. Vă va fi la fel de utilă pe post de saltea de înfășat pe mașina de spălat sau de saltea de înfășat pe comodă.
  • Principala sa funcție este aceea de a oferi bebelușului o suprafață moale și confortabilă. Această saltea de înfășat lavabilă poate avea diverse motive simpatice și este disponibilă în diverse mărimi.

Salteaua cu blat de înfășat

  • I se mai spune și saltea de înfășat pentru pat. Dacă doriți să înfășați copilul pe o suprafață fără suport ferm, aveți nevoie de o saltea cu blat de înfășat. Datorită întăriturilor pe 2 sau pe 3 laturi, care nu lasă bebelușul să alunece, mai este denumită și salteaua de înfășat cu margini de protecție și capăt închis.

Înainte de a cumpăra salteaua de înfășat, gândiți-vă unde veți schimba scutecele bebelușului și alegeți salteaua potrivită. Este posibil ca o singură saltea să nu fie suficientă. Salteaua textilă pentru masa de înfășat va fi utilă acasă, dar saltelele de unică folosință vor fi indispensabile ori de câte ori părăsiți casa. Rămâne doar să alegeți ce motiv vă place mai mult.

Sfat: Alegeți, odată cu salteaua de înfășat, și o rezervă de scutece textile sau de șervețele umede pentru copii!