Scutece chiloțel pentru apă

Scutece de apă, pentru o bălăceală confortabilă

Confortabile de purtat și o protecție sigură împotriva scurgerilor, chiar și în timpul bălăcelii! Scutecele de înot pentru copii sunt soluția ideală, dacă mergeți cu copiii la piscină sau la mare.

Scutecele pentru apă și avantajele acestora

  • Previn murdărirea apei din bazin – rețin totul în interior.
  • Scutecele pentru înot nu absorb apa din piscină, asigurând copilului o libertate de mișcare deplină.
  • Datorită materialului moale, sunt confortabile și nu strâng piciorușele bebelușului.
  • Se îmbracă ușor și se mulează pe corpului copilului, pentru un plus de confort.

Cum alegem scutecele pentru apă?

Alegerea scutecului de apă depinde de greutatea copilului și de frecvența îmbăierilor. Alegeți fie scutece de unică folosință, fie scutece textile refolosibile. Puteți găsi scutece pentru înot în piscină, pentru copiii cu greutatea între 3 și 15+ kg.

  • Scutecul pentru apă, de unică folosință, este potrivit pentru utilizări ocazionale, după care îl aruncați la gunoi. Alegeți mărimea scutecului de apă în funcție de greutatea copilului. Găsiți acest tip de scutec pentru copii începând de la 3 kg, prin urmare, fiind potrivit și pentru sugari.
  • Scutecele de înot textile pot fi spălate după utilizare, fiind potrivite pentru utilizări repetate. Unele scutece pentru înot au un strat impermeabil de poliuretan și o plasă de protecție și se poartă ca atare, altele necesită inserarea unui scutec separat. Costumul de baie conține capse, care permit reglarea dimensiunii. Acest tip de scutec de apă este foarte avantajos pentru înotul frecvent.

Sfatul nostru: dacă nu aveți un cântar pentru bebeluși, cântăriți-vă pe cântarul dvs., mai întâi împreună cu bebelușul și apoi fără el.

Cum funcționează scutecele pentru înot

Scutecele pentru apă sunt proiectate pentru a reține în siguranță toate lichidele și murdăria din interior; datorită tivului elastic și straturilor impermeabile, nu se scurge nimic afară. Stratul exterior împiedică absorbția apei, scutecele nu își măresc volumul, iar confortul la purtare rămâne constant.

Vara, echipați-vă copiii cu cele mai bune scutece de înot, care le oferă confort pe tot parcursul jocurilor în apă și o protecție fiabilă împotriva scurgerilor!

Sfat: Adăugați câteva scutece ecologice, din surse sustenabile sau scutece textile și alte produse pentru bebeluși!