Accesorii de păr pentru copii

Descoperiți cele mai jucăușe accesorii de păr pentru copii

Împodobiți părul fetiței dvs. cu elastice și cu agrafe drăgălașe pentru copii! Accesoriile de păr colorate pentru fete disciplinează buclele rebele și creează o coafură frumoasă, în câteva clipe. Atât dvs., cât și micuța prințesă veți adora agrafele de păr, elasticele, bentițele și alte accesorii de păr pentru copii, cu design lucios sau sclipitor, cu flori vesele sau cu animale jucăușe.

Accesorii de păr pentru fete

Fie că aveți acasă o mică prințesă, o sportivă sau o exploratoare, toți copiii apreciază coafurile deosebite, cu podoabe care țin părul rebel sub control.

  • Încercați, de exemplu, coada franțuzească împletită, pe care o puteți înviora pe lateral cu agrafe pentru copii.
  • Părul despletit va arăta minunat, împodobit cu o bentiță de păr pentru copii, în diverse culori - sau cu fundiță.
  • Coada de cal clasică are neapărată nevoie de elastice de păr pentru copii, în toate culorile curcubeului, care, în plus, nu trag de păr.
  • Agrafele de păr pentru bebeluși prind și cel mai fin păr de copil, fără a-l trage, și se pot asorta la costumașele jucăușe pentru copii.

Sfatul nostru: Îngrijirea adecvată a părului copiilor începe cu spălarea regulată cu un șampon pentru copii bun. În plus, dacă părul este încurcat și greu de pieptănat, folosiți un balsam sau încercați un spray pentru descurcarea părului copiilor.

Explorați la Notino lumea fermecătoare a accesoriilor de păr pentru copii și îmblânziți ciufuleala copilului dvs.!