Maison MargielaREPLICA Jazz Club lumânare parfumată

Maison Margiela REPLICA Jazz Club lumânare parfumată
Maison Margiela REPLICA Jazz Club lumânare parfumată
Livrare gratuită
165 g
246RON

149,09RON / 100 g, incl. TVA
Cod: MMG00290 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 23.10.2021

Descriere Maison Margiela REPLICA Jazz Club
Compoziție

Vă este dor de nopțile petrecute într-un club de jazz? Lumânarea parfumată Maison Margiela Replica Jazz Club vă va face să retrăiți această senzație, deoarece ascunde aroma unui rom select și a trabucurilor elegante. Parfumul călduros și picant al acestei lumânări vă va face să vă simțiți de parcă ați fi așezat într-un fotoliu de piele confortabil sau pe un scaun de bar.

Lumânarea Jazz Club face parte din colecția Maison Margiela Replica, inspirată de amintirile noastre legate de anumite momente și locuri. În cazul acestei lumânări, veți simți senzația de a vă afla într-un club de jazz iluminat slab, în mijlocul Brooklyn-ului, înconjurat de muzică zgomotoasă, unde aerul poartă aroma trabucurilor și a romului.

Caracteristici:

  • o lumânare parfumată, care vă va aminti de atmosfera unui club de jazz
  • arde 40 de ore și parfumează întreaga încăpere
  • face parte din colecția Replica, inspirată de amintiri
  • are un parfum călduros și picant, cu nuanțe de rom și de tutun
  • este perfectă și ca un accesoriu frumos
  • fabricată în Franța

Material:

  • sticlă albă, decorată cu o etichetă textilă
  • ceară de cea mai înaltă calitate
  • fitil din bumbac

Parfumul:
În lumânarea Maison Margiela Replica Jazz Club se ascunde aroma unui rom delicios și a vaniliei gurmande, însă veți simți și o nuanță de trabuc, reprezentată de frunza de tutun și aromaticul piper roz.

Mod de utilizare:
Pentru prima utilizare, lăsați lumânarea să ardă timp de minim o oră, pentru a se topi toată ceara de pe suprafața sa. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Stingeți lumânarea doar cu un stingător de lumânări, evitați suflatul. Pentru o ardere optimă, recomandăm scurtarea fitilului la lungimea de 3–5 mm, între fiecare ardere. Lumânarea se plasează mereu pe o suprafață rezistentă la căldură.

Notă importantă

Poate cauza reacții alergice. A se evita contactul cu ochii. A se clăti imediat ochii în cazul contactului acestora cu produsul. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În contact cu pielea poate determina o sensibilizare.
Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
piper roz, ulei de portocala amara, lamaie siciliana
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
rom, nucosara sage
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, frunză de tutun, styrax
Categoria parfumurilor de interior
lemnoase, picante
Tipuri de fitil
din bumbac
Număr de fitiluri
1
Tipuri de ceară
altele
Material
sticlă

Despre brand Maison Margiela

Originalitate, creativitate și un strop de provocare - acesta este brandul francez Maison Margiela (anterior Maison Martin Margiela), renumit pentru stilul neconvențional, colecția REPLICA și parfumurile inconfundabile.

În anul 1988, creatorul de modă Martin Margiela a fondat la Paris casa de haute couture care-i poartă numele. Brandul Maison Margiela se remarcă prin concepte netradiționale despre modă și despre parfumuri, interpretate ca opere de artă. O atenție deosebită merită colecția REPLICA, din anul 1994, care prezintă îmbrăcăminte și reproduceri ale unor accesorii din întreaga lume, lucrate manual. Fiecare piesă are o etichetă care îi descrie povestea și materialul. În 2012, acestei colecții unice i-au fost adăugate parfumuri de lux.

Cum miros amintirile? Vă răspund parfumurile REPLICA, create în colaborare cu cei mai buni parfumieri din lume. Parfumurile Maison Margiela sunt create pentru a evoca momente frumoase. Parfumați-vă și vă veți aminti.

Rating Maison Margiela REPLICA Jazz Club