Maison Margiela Replica Jazz ClubEau de Toilette pentru bărbați

2×
Maison Margiela Replica Jazz Club Eau de Toilette pentru bărbați
Maison Margiela Replica Jazz Club Eau de Toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
100 ml
484RON

Cod: MMG00182 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
La cumpărăturile minime de 200 RON, vă oferim cadou un Discovery Box plin cu miniaturi de lux.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 29.10.2020
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Maison Margiela Replica Jazz Club
Compoziție

Când se spune jazz, fiecare își imaginează ce dorește. Și, când simțiți pentru prima dată acordurile îmbătătoare, de rom fumuriu, ale apei de toaletă pentru bărbați Maison Margiela Replica Jazz Club, depinde doar de dvs. și de amintirile dvs. cum va arăta ambientul clubului de muzică privat, pe care parfumul vă invită să vi-l imaginați.

  • un parfum oriental lemnos, care le place bărbaților și femeilor
  • ideal pentru seară sau în anotimpul rece
  • din seria de parfumuri Replica, inspirată de amintiri

Compoziția parfumului
Debutează picant, cu piper roz și cu o adiere de citrice în fundal. La scurt timp, apare inconfundabila aromă de rom, acompaniată de salvie și de vetiver. Finalul, elegant și fumuriu, este învăluit într-un acord senzual de tutun, care, împreună cu vanilia, încheie îmbătătoarea compoziție.

Povestea parfumului
Parfumul Maison Margiela Replica Jazz Club vă transportă în cartierul Brooklyn din New York, în atmosfera unui club de jazz cu lumini joase, pian și fotolii adânci. Vă reamintește atmosfera unică a unui loc pe care îl cunoașteți bine din trecut și gustul minunat al cocktail-urilor impunătoare, servite în pahare de sticlă șlefuită.

Ca toate parfumurile din gama Replica, și acesta reînvie amintiri comune multora dintre noi. Flaconul este minimalist, decorat cu o etichetă din bumbac, aproape identică cu cele întâlnite la colecția de modă a brandului Maison Margiela.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
ulei de portocala amara, piper roz, lamaie siciliana
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
rom, nucosara sage
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
styrax, vanilie
Grupe de parfumuri
picante, lemnoase

Rating Maison Margiela Replica Jazz Club2