Maison MargielaREPLICA By the Fireplace lumânare parfumată

1×
Maison Margiela REPLICA By the Fireplace lumânare parfumată
Maison Margiela REPLICA By the Fireplace lumânare parfumată
Livrare gratuită
165 g
246RON

149,09RON / 100 g, incl. TVA
Cod: MMG00288 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 23.10.2021

Descriere Maison Margiela REPLICA By the Fireplace
Compoziție

Cum ar fi să vă întoarceți în zilele friguroase, atunci când dvs. stăteați așezată în fața șemineului și simțeați căldura sa plăcută. Imaginați-vă cum stați tolănită într-o pătură moale, ascultați sunetele lemnului care pocnește ușor și urmăriți dansul flăcării. Exact această senzație o veți simți după ce veți aprinde lumânarea parfumată Maison Margiela Replica By the Fireplace, în care se ascunde aroma călduroasă a lemnului, a castanelor coapte și a fumului.

Lumânarea By the Fireplace face parte din colecția Maison Margiela Replica, a fost inspirată de amintirile noastre legate de anumite momente și locuri. În cazul acestei lumânări, veți rememora senzația de a sta în fața șemineului, înconjurată de castane coapte și de marshmallows.

Caracteristici:

  • o lumânare parfumată, care vă va aminti de un șemineu, de lemn pocnitor și de castane coapte
  • arde 40 de ore, parfumează întreaga încăpere și îi conferă o atmosferă confortabilă
  • are un miros călduros, lemnos și dulce, care vă va răsfăța simțurile
  • face parte din colecția Replica, inspirată de amintiri
  • este perfectă și ca un accesoriu frumos
  • fabricată în Franța

Parfumul:
În lumânarea Maison Margiela Replica By the Fireplace, ce dezvăluie aroma lemnului fierbinte și a castanelor coapte, veți simți și nuanțe de fum, de boabe roșii și de ulei de cuișoare, împreună cu cașmeran.

Material:

  • sticlă albă, decorată cu o etichetă textilă
  • ceară de cea mai înaltă calitate
  • fitil din bumbac

Mod de utilizare:
Pentru prima utilizare, lăsați lumânarea să ardă timp de minim o oră, pentru a se topi toată ceara de pe suprafața sa. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Stingeți lumânarea doar cu un stingător de lumânări, evitați suflatul. Pentru o ardere optimă, recomandăm scurtarea fitilului la lungimea de 3–5 mm, între fiecare ardere. Lumânarea se plasează mereu pe o suprafață rezistentă la căldură.

Notă importantă

Poate cauza reacții alergice. În caz de contact cu ochii, a se spăla imediat şi a se consulta specialistul. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita contactul cu ochii.

Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
piper roz, petale flori de portocal, cuisoare
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
castan
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, balsam peruvian, kasmeran
Categoria parfumurilor de interior
lemnoase, picante
Tipuri de fitil
din bumbac
Număr de fitiluri
1
Tipuri de ceară
altele
Material
sticlă

Despre brand Maison Margiela

Originalitate, creativitate și un strop de provocare - acesta este brandul francez Maison Margiela (anterior Maison Martin Margiela), renumit pentru stilul neconvențional, colecția REPLICA și parfumurile inconfundabile.

În anul 1988, creatorul de modă Martin Margiela a fondat la Paris casa de haute couture care-i poartă numele. Brandul Maison Margiela se remarcă prin concepte netradiționale despre modă și despre parfumuri, interpretate ca opere de artă. O atenție deosebită merită colecția REPLICA, din anul 1994, care prezintă îmbrăcăminte și reproduceri ale unor accesorii din întreaga lume, lucrate manual. Fiecare piesă are o etichetă care îi descrie povestea și materialul. În 2012, acestei colecții unice i-au fost adăugate parfumuri de lux.

Cum miros amintirile? Vă răspund parfumurile REPLICA, create în colaborare cu cei mai buni parfumieri din lume. Parfumurile Maison Margiela sunt create pentru a evoca momente frumoase. Parfumați-vă și vă veți aminti.

Rating Maison Margiela REPLICA By the Fireplace