Mad About

Nu vă temeți să vă arătați părul în cea mai bună lumină. Colecția Mad About, de la Schwarzkopf Professional, este dedicată femeii nebune după propriul său păr. Colecția a fost lansată în anul 2018, cu scopul de a oferi părului creț și ondulat o îngrijire de cea mai bună calitate.
Gama de produse este acum îmbogățită cu Mad About Curls Superfood, o noutate bogată în substanțe superhrănitoare și dedicată celor care au cârlionți. Dacă aveți părul lung, uitați-vă la noua gamă Mad About Lengths, creată special pentru dvs. Pentru că părul frumos nu este un trend, ci un mod de viață.

întregul text ascundeți textul

Pentru un păr de lungime infinită
Șamponul și serul Mad About Lengths

Părul lung are nevoie, în primul rând, de rădăcini sănătoase și puternice. Șamponul Root to Tip Cleanser, cu formula îmbogățită cu complexul Aquarine și biotină, ameliorează hidratarea părului, fortifică și hidratează lungimile și rădăcinile uscate și favorizează activarea foliculilor. Pentru cele mai bune rezultate, completați rutina de îngrijire a părului cu gelul pentru fortificarea rădăcinilor, Root Boosting Serum.

întregul text ascundeți textul

Pentru vârfuri sănătoase și fără tundere
Sprayul bifazic și tratamentul intensiv Mad About Lengths

Evitați salonul, ca nu cumva să pierdeți centimetri prețioși din părul dvs. lung? Cu tratamentul Mad About Lengths nu mai e cazul să vă temeți de foarfecă. Tratamentul intens, cu complexul Aquarine și tehnologia Length Maximising, hrănește părul atât pe lungime, cât și la vârfuri, reducând ruperea părului cu până la 95 %. Sprayul bifazic fără clătire reîntregește imediat vârfurile despicate și facilitează pieptănarea.

întregul text ascundeți textul

Pentru cârlionți perfecți
Masca și tratamentul fără clătire Mad About Curls Superfood

V-a dăruit natura un păr creț? Datorită tratamentului bogat în uleiuri de cocos, de ricin, de avocado și din sâmburi de struguri, buclele dvs. vor fi perfect hidratate, moi și strălucitoare.
Masca Superfood regenerează, hidratează și umidifică în profunzime părul uscat. Tratamentul bogat, fără clătire, Mad About Curls Superfood Leave-in, este ideal pentru echilibrarea nivelului de hidratare și menținerea formei cârlionților.

întregul text ascundeți textul

tracking pixel